Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Een nieuw leven
Een nieuw leven
<p>De vijftienjarige Nienke ontmoet Sander tijdens een uitwisselingsprogramma en ze is meteen tot over haar oren verliefd. Ze beleven samen een paar heerlijk... »
 
 
 
 
 

Niets meer te verliezen
Niets meer te verliezen
Het is 1629. De protestante geuzen zijn al meer dan zestig jaar in oorlog met Spanje en willen het katholieke Den Bosch veroveren. Omdat de zestienjarige Fre... »
 
 
 
 
 

Het leven van
Het leven van
Sinds haar ouders zijn gescheiden woont Sterre bij haar moeder. Ze heeft al een jaar geen contact meer met haar vader. Dat vindt ze wel zo gemakkelijk nu hee... »
 
 
 
 
 

Ik mik raak
Ik mik raak
 »
 
 
 
 
 

Rifka en Susan: Friends 4ever
Rifka en Susan: Friends 4ever
Lief Suusje, Als er iemand is die ik mis, dan ben jij het. Toch heb ik er geenspijt van dat ik mee wilde naar Malawi voor mama's werk. Het is allemaal zo spa... »
 
 
 
 
 

Lang, heel lang geleden...
Lang, heel lang geleden...
<p>Annemarie Bon bewerkte dertien bekende én minder bekende sprookjes van over de hele wereld, speciaal voor kinderen die net leren lezen. Sandra Klaassen z... »
 
 
 
 
 

Stoere Steffie en de stinkende stad
Stoere Steffie en de stinkende stad
Steffie en Said moeten een spreekbeurt houden over de middeleeuwen. Ze mogen er van uitvinder Rinus met de tijdmachine naartoe reizen. Ze moeten wel beloven ... »
 
 
 
 
 

Groep 8
Groep 8
begrijpend en studerend lezen. »
 
 
 
 
 

Haas is hip
Haas is hip
Sterretjes zijn leesboeken voor kinderen in groep 3 die wat meer tijd nodig hebben om te leren lezen. Het niveau van deze boeken is eenvoudiger dan gemiddeld... »
 
 
 
 
 

Het mooiste meisje
Het mooiste meisje
Lots moeder ziet haar het liefst in schattige jurkjes, terwijl Lot zelf liever stoere sportkleding draagt. Als haar moeder haar inschrijft voor de verkiezing... »