Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Chatten!
Chatten!
Luuk houdt van chatten. Zo leert hij andere kinderen kennen. Zoals Brit en King en 007. Je kunt van alles vertellen. Ze kennen je toch niet. Maar dan vertelt... »
 
 
 
 
 

Stoere Steffie op bezoek bij Van Gogh
Stoere Steffie op bezoek bij Van Gogh
Integrale weergave van het boek. - Alleen te gebruiken in combinatie met het gelijknamige boek. - Voorgelezen op AVI E4. - Met toelichting aan de binnenkant ... »
 
 
 
 
 

Kakkers in Goudkust
Kakkers in Goudkust
De adellijke ouders van Jennifer hebben al hun geld verloren bij de paardenrace.<br/>Daarom moeten ze naar Goudkust verhuizen,<br/>een achterbuurt, zoals Jen... »
 
 
 
 
 

Het zonnige zomerboek – Sprookjes
Het zonnige zomerboek – Sprookjes
<p>In dit deel vind je de allerleukste voorleesverhalen over allemaal sprookjesachtige wonderen. Over een vis die al je wensen uit doet komen, over een zeeme... »
 
 
 
 
 

Hiep hiep Haas!
Hiep hiep Haas!
<p>Nog één nachtje slapen en dan is Haas jarig. Voor zijn feest nodigt hij al zijn vrienden uit. Hij moet nog boodschappen doen, het huis versieren en trak... »
 
 
 
 
 

kas en noek zijn de weg kwijt
kas en noek zijn de weg kwijt
kas en noek zijn de weg kwijtKas en Noek gaan met hun slee en honden op pad. Ze zijn dol op een ritje op het ijs! Maar als de avond valt en ze weer terug naa... »
 
 
 
 
 

Weblog van een bijna-brugger
Weblog van een bijna-brugger
Michiel is anti. Hij is anti-auto, anti-ouders, anti-homeopathie.<br/>Michiel is kort gezegd anti-alles, maar vooral is hij anti-vakantie.<br/>Kan er iets sa... »
 
 
 
 
 

Help een spreekbeurt
Help een spreekbeurt
Hoe kies je een leuk en boeiend onderwerp voor je spreekbeurt, boekbespreking of werkstuk? Waar haal je de informatie vandaan? Welke internetsites zijn handi... »
 
 
 
 
 

ik eet je op
ik eet je op
Vrolijke boeken voor kinderen die net een paar weken lezen!In de nieuwe Kluitman-serie lees lees lees kunnen kin-deren na drie weken leesonderwijs al hun eer... »