Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

De uittocht CD + boekje
De uittocht CD + boekje
De monoloog <em>Mendel Bronstein</em>, afgewisseld met <em>Op een overwoekerd pad</em> van Leos Janacek, en gedichten van Anna Enquist, door haarzelf voorgel... »
 
 
 
 
 

De gedichten
De gedichten
Hoe werkelijkheidslievend of anekdotisch de poëzie van Anna Enquists op het eerste gezicht ook moge zijn, haar volstrekt eigen, elementaire idioom en beelde... »
 
 
 
 
 

Gedichten voor het hart
Gedichten voor het hart
ANNA ENQUIST E.A.
GEDICHTEN VOOR HET HART
Gedichten voor het hart is een prachtige bloemlezing die vol gedichten staat met troostende woorden. Po ekenner Hen... »
 
 
 
 
 

Tegenwind
Tegenwind
Anna Enquist is bij het grote publiek vooral bekend als dichter en auteur van romans als <i>Het geheim</i>, <i>Contrapunt</i> en <i>De verdovers</i>. Tussen ... »
 
 
 
 
 

De gedichten 1991-2000
De gedichten 1991-2000
1991 2000 »
 
 
 
 
 

Sloop - Grote Letter Uitgave
Sloop - Grote Letter Uitgave
Componiste Alice Augustus, enig kind in een kil gezin, heeft van het Koninklijk Symfonie Orkest de opdracht gekregen tot het vervaardigen van een stuk voor g... »
 
 
 
 
 

Het geheim
Het geheim
Een man denkt dat zijn ex-vrouw, de pianiste Wanda Wiericke, in Amerika woont en werkt. Maar op een avond leest hij in de krant dat zij begin jaren tachtig d... »
 
 
 
 
 

Spek
Spek
"De schrijfster Helene Lievaert belandt na een merkwaardig verlopen literaire avond in Delft in een vreemd bed en na een gepassioneerde nacht toont haar myst... »
 
 
 
 
 

De verdovers
De verdovers
Een roman over liefde, werk en de absurditeit van het bestaan die de lezer langzaam in zijn greep krijgt en meesleept in een even enerverende als rampzalige ... »
 
 
 
 
 

Das Meisterstück
Das Meisterstück
Das Meisterstück »