Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

De thuiskomst
De thuiskomst
Voorjaar 1775. Elizabeth Battswacht in haar huis op Mile Endde terugkomst af van haar man,de beroemde zeevaarder en ontdekkingsreizigerJames Cook, die begonn... »
 
 
 
 
 

De gedichten 1991-2000
De gedichten 1991-2000
1991 2000 »
 
 
 
 
 

Twaalf keer tucht
Twaalf keer tucht
Twaalf keer tucht bevat een verzameling monologen en portretten gebaseerd op historische feiten, zoals beschreven in (dag)boeken, brieven en interviews. Anna... »
 
 
 
 
 

Hard brood
Hard brood
In deze zeer afwisselende bundel gaat het over Kunnen en Durven op het veld, over de implicaties van het in het voetbal te pas en te onpas gebruikte woord `b... »
 
 
 
 
 

Kerstmis in februari
Kerstmis in februari
SINGEL POCKET
'...Soldatenliederen (1991) was al meer vervulling dan belofte. Jachtsc s (1992) overtreft op sommige momenten die intensiteit van die vorige b... »
 
 
 
 
 

Honger
Honger
"De schrijfster Helene Lievaert belandt na een merkwaardig verlopen literaire avond in Delft in een vreemd bed en na een gepassioneerde nacht toont haar myst... »
 
 
 
 
 

De verdovers
De verdovers
 »
 
 
 
 
 

Kwartet
Kwartet
Dit verhaal is gesitueerd in een nabije toekomst. Een toekomst die ons lijkt te beroven van onze laatste culturele en maatschappelijke illusies. Plaats van h... »