Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Asbestemming
Asbestemming
In Asbestemming richt A.F.Th. van der Heijden een monument op voor zijn op 15 juni 1993 overleden vader. De titel is ontleend aan een formulier waarop de nab... »
 
 
 
 
 

De helleveeg
De helleveeg
Ze noemden haar schertsend Tientje Poets maar haar schoonmaakwoede ging over lijken.In De helleveeg keert A.F.Th. van der Heijden terug naar het decor en d... »
 
 
 
 
 

Der Anwalt der Hähne
Der Anwalt der Hähne
Der Anwalt der Hähne »
 
 
 
 
 

De tandeloze tijd 8 delen in cassette
De tandeloze tijd 8 delen in cassette
Bevat De Titels: De Slag Om De Blauwbrug, Vallende Ouders, De
Gevarendriehoek, Weerborstels, Het Hof Van Barmhartigheid, Onder
Het Plaveisel Het Moeras, Advo... »
 
 
 
 
 

De gazellejongen
De gazellejongen
'Ik heb het grootste en belangrijkste deel van mijn jeugd in Holland... »
 
 
 
 
 

Groepsportret
Groepsportret
Het is maar weinig schrijvers gegeven om zoveel verhaallijnen, verspreid over de meer dan vierduizend pagina's die de romancyclus De tandelozetijd inmiddels ... »
 
 
 
 
 

Het leven uit een dag
Het leven uit een dag
In de hemelse wereld waar Benny Wult en Gini Trades verliefd op elkaar worden, duurt een mensenleven maar een dag en is elke belangrijke gebeurtenis, zoals s... »
 
 
 
 
 

Mooi doodliggen
Mooi doodliggen
28 mei 2018. Tijdens een tumultueuze vergadering van de VN Veiligheidsraad in New York, gewijd aan de MX17-ramp, wordt onder de aanwezige journalisten het be... »
 
 
 
 
 

De requiems
De requiems
De sandwichEen jeugdliefde en een jeugdvriend van A.F.Th. van der Heijden stierven betrekkelijk kort na elkaar. De twee moesten elkaar goed gekend hebben, ma... »
 
 
 
 
 

Tonio
Tonio
 »