Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Gentse lente
Gentse lente
In een poging in zijn donkere hotelkamer de wc te vinden sluit de ik-figuur uit <i>Gentse lente</i> zich buiten. Zonder sleutel, en bovenal zonder kleren. In... »
 
 
 
 
 

Doodverf
Doodverf
Een beeldhouwer tast met zijn plastieken de grenzen van het hyperrealisme af. Hij wikkelt levende modellen in elastisch gipsverband, en legt in het stollende... »
 
 
 
 
 

Mim
Mim
In A.F.Th. van der Heijdens romancyclus Homo duplex steekt de verteller, om aan een dagvaarding van de rechtbank van Los Angeles te ontkomen, een tinnen dege... »
 
 
 
 
 

Tonio
Tonio
'Een boek met de allure van het werk van Bellow, de levenslust van Nabokov en de doodsangst van CĂ©line.' - Arie Storm in <i>Het Parool</i>

'Dit is de toven... »
 
 
 
 
 

De Movo Tapes
De Movo Tapes
Werkend aan de eerste twee delen van zijn cyclus 'Homo Duplex', Moeilijke voeten en Knooppunt Hellegat, merkte A.F.Th. van der Heijden dat er onder zijn hand... »
 
 
 
 
 

De sandwich
De sandwich
Sandwich Een Requiem Geb »
 
 
 
 
 

De tandeloze tijd set
De tandeloze tijd set
Set van 7 delen »
 
 
 
 
 

De Movo Tapes
De Movo Tapes
Werkend aan Moeilijke voeten en Knooppunt Hellegat, de eerste twee delen van zijn cyclus Homo duplex, merkte schrijver A.F.Th. dat er onder zijn handen een e... »
 
 
 
 
 

Het leven uit een dag
Het leven uit een dag
In de hemelse wereld waar Benny Wult en Gini Trades verliefd op elkaar worden, duurt een mensenleven maar een dag en is elke belangrijke gebeurtenis, zoals s... »
 
 
 
 
 

Uitverkoren
Uitverkoren
Met het voltooien van de requiemroman Tonio had A.F.Th. van der Heijden nog lang niet alles gezegd over zijn op 23 mei 2010 verongelukte zoon. De interviews ... »