Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Populaire boeken

 
» »
 De erfgename
De erfgename door Ellen De Vriend
<b>Hoe goed ken je de persoon van wie je houdt écht?<br/><br/>Voor de lezers van Jet van Vuuren.</b><br/><br/>Horecaondernemer Britt Hulsman is al zesentwintig ... »
 
 
 
 
 

Vermist
Vermist door Ellen De Vriend
<b>Na het succes van <i>Bitterzoet</i> en <i>Crush</i> een heel actuele thriller van Ellen De Vriend.<br/><br/>Soms verandert je wereld in een fractie van een s... »
 
 
 
 
 

Duivelsveer
Duivelsveer door Minette Walters
Te midden van de onrust tijdens de burgeroorlog in Sierra leone is er nauwelijks aandacht voor de brute moorden op vijf vrouwen. En niemand stelt vragen bij de'bekentenissen'die uit drie kindsoldaten werden geslagen. Behalve Reuters-correspondente Connie Burns. »
 
 
 
 
 

Heer der planten
Heer der planten door Carlos Magdalena
In Heer der planten ontmoeten we Carlos Magdalena, een man met een missie. Hij wil zoveel mogelijk zeldzame en bedreigde plantensoorten van de ondergang redden ... »
 
 
 
 
 

De tatoeëerder van Auschwitz
De tatoeëerder van Auschwitz door Heather Morris
<b>Een indrukwekkend levens- en liefdesverhaal voor de lezers van <i>De man die naar Auschwitz wilde</i> en <i>De jongen in de gestreepte pyjama</i></b>

In apr... »
 
 
 
 
 

De affaire
De affaire door Santa Montefiore
Tijdens een dinertje ontmoet Angelica, die een succesvol kinderboekenschrijfster is, de charmante Jack. Hij is eigenaar van een wijngaard in Zuid-Afrika en heef... »
 
 
 
 
 

De vergelding
De vergelding door Jan Brokken
Jan Brokken groeide op in Rhoon, een Zuid-Hollands dorp dat sinds de oorlog een geheim met zich meedraagt. Door sabotage vindt in 1944 een Duitse soldaat de doo... »
 
 
 
 
 

Praxis Framework
Praxis Framework door W. Leenders & W. Lens
 »
 
 
 
 
 

Een huis vol bloemen
Een huis vol bloemen door Annabelle Hickson
?<p>Dit boek viert de kunst van het bloemschikken in alle vormen en maten gedurende het hele jaar.
<em>Een huis vol bloemen</em> is een gids voor actieve ... »
 
 
 
 
 

Wereldbeelden
Wereldbeelden door Raymond Rutting
?<p>Als geen ander weet fotograaf Raymond Rutting het alledaagse tot kunst te verheffen. Hij leeft voor die ene foto, al 35 jaar. Of hij nou voor de Volkskrant ... »