Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Populaire boeken

 
» »
 De gesloten piano
De gesloten piano door Monique van Roosmalen
Geen Grace Kelly-rol meer en geen make-up; oma Leonie is in haar laatste dagen. Ooit zong ze anderen het geluk in. Nog heeft ze noten op haar zang. Als ze slaap... »
 
 
 
 
 

Braga doom
Braga doom door Joris van Os
EEN NAARGEESTIG VERHAAL OVER DRIE VRIENDEN DIE OP PATRIJZEN GAAN JAGEN IN SCHOTLAND EN DAAR EEN ANGSTAANJAGEND AVONTUUR BELEVEN DAT MOGELIJK SLECHT AFLOOPT.

He... »
 
 
 
 
 

Mijn beeld van jou
Mijn beeld van jou door Susan van Eyck
Susan van Eyck debuteert met ‘Mijn beeld van jou’ een feelgoodroman voor de fans van Jojo Moyes, John Green en Chantal van Gastel.

Emma is begin dertig en lij... »
 
 
 
 
 

De boel, de boel, sprak dinges
De boel, de boel, sprak dinges door Bart J.G. Bruijnen
 »
 
 
 
 
 

De vrouw die een jaar in bed ging liggen
De vrouw die een jaar in bed ging liggen door Sue Townsend
Op een dag dat haar neurotische tweeling het huis verlaat om te gaan studeren, giet de volmaakte huisvrouw Eva een pan tomatensoep over haar mooiste stoel en st... »
 
 
 
 
 

De hormoonfabriek
De hormoonfabriek door Saskia Goldschmidt
Liefde en venijn tussen broers, tegenstrijdige belangen tussen commercie en wetenschap, met bronsthormoon volgestopte fabrieksmeisjes en door testosteron voortg... »
 
 
 
 
 

De morgen loeit weer aan
De morgen loeit weer aan door Marugg
Tip Marugg (1923-2006) heeft een klein maar fijnzinnig oeuvre nagelaten. Zijn romanpersonages zijn eenlingen die worstelen met hun plaats in de wereld. In een n... »
 
 
 
 
 

Postkantoor
Postkantoor door Charles Bukowski
Postkantoor het debuut van Charles Bukowski uit 1971 is het verslag van botsingen tussen Bukowksis wereld en het ambtelijke apparaat waarin bij als brievenbeste... »
 
 
 
 
 

Bezeten van mij - Bruna special
Bezeten van mij - Bruna special door Nicci French
... »
 
 
 
 
 

Hondennamen
Hondennamen door Onbekend
»