Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Populaire boeken

 
» »
 Kiespijn in je hart
Kiespijn in je hart door Caty Fikenscher-Visser
 »
 
 
 
 
 

De moordenaar droeg blauw
De moordenaar droeg blauw door Agatha Christie
»
 
 
 
 
 

Rosamund
Rosamund door Rebecca West
In de jaren na de Eerste Wereldoorlog reizen Mary en Rose, nu twee beroemde pianisten, door Amerika. Ze verblijven in de meest exclusieve hotels en worden als s... »
 
 
 
 
 

Tegenstroom
Tegenstroom door Jason Kindermans
"Tegenstroom tracht een lans te breken voor onderwerpen of thematieken die, gezien hun lading, liever uit de weg worden gegaan. Dit werk poogt om de stilte te d... »
 
 
 
 
 

Henry IV (Part 1&2)
Henry IV (Part 1&2) door William Shakespeare
In King Henry IV, Part 1 King Henry IV is having an unquiet reign. Henry IV, Part 2 picks up where Henry IV, Part 1 left off. »
 
 
 
 
 

DE BABYFABRIEK
DE BABYFABRIEK door Hens Hauer
Luuk's jeugd verliep alles behalve gemakkelijk.Na enkele jaren in wat rustiger vaarwater moet hij nog steeds het vuur uit z'n sloffen lopen om een enigszins acc... »
 
 
 
 
 

Last-minute Londen
Last-minute Londen door Evi Dekker
Voor lezers van Suzanne Vermeer, Linda van Rijn en Kiki van Dijk. De nieuwe Evi Dekker gaat over kunst, intriges en giftige relaties in het altijd bruisende Lon... »
 
 
 
 
 

Mary en Rose
Mary en Rose door Rebecca West
Moeder Clare heeft door een slimmigheid wat geld verdiend en de familie Aubrey geniet nu van kleine luxes. De kinderen zijn opgegroeid tot tieners: de tweeling ... »
 
 
 
 
 

Herinneringen aan Vivaldi
Herinneringen aan Vivaldi door C. Schouwenaars (Vertaling) & Patrick Rosbo
In dit boek leert men de geestelijke Vivaldi kennen in de ingewikkeldheid van zijn heftige en tegenstrijdige natuur, gekwetst door een onmogelijke liefde voor een prinses 'van lichte zeden' die hem in opspraak bracht. »
 
 
 
 
 

De gedaanteverwisseling
De gedaanteverwisseling door Franz Kafka & Willem van Toorn (vertaling)
Het beroemdste verhit uit de wereldliteratuur heeft een een intrige: Gregor Samsa is in een eng beestje veranderd, maar dat beestje heeft de lengte van een mens...  »