Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Populaire boeken

 
» »
 Grand Hotel Europa
Grand Hotel Europa door Ilja Leonard Pfeijffer
De schrijver neemt zijn intrek in het illustere maar in verval geraakte Grand Hotel Europa om te overdenken waar het is misgegaan met Clio, op wie hij in Genua ... »
 
 
 
 
 

Het theemeisje van Yunnan
Het theemeisje van Yunnan door Lisa See
Li-yan woont met haar familie in de afgelegen Chinese bergen van Yunnan. Hun levens zijn al generaties lang afgestemd op tradities en het verbouwen van thee. Op... »
 
 
 
 
 

Irmeli
Irmeli door Hillevi Wahl
‘Je was een liefdesbaby’, zei mijn moeder. Maar ze had een bizarre manier om dat te tonen.

Ik wilde dit boek niet schrijven. Ik wilde er niet aan herinnerd wor... »
 
 
 
 
 

Eiland blues
Eiland blues door Anneke de Bundel & Nicole Franken
Voor iedereen die van reizen, fotografie en mensen houdt. Eilanden spreken tot de verbeelding. Een eiland is de plek waar alles nog mogelijk is. Waar je opnieuw... »
 
 
 
 
 

De wijsheid van wolven
De wijsheid van wolven door Elli H. Radinger
Wolven voeden hun kinderen liefdevol op, bekommeren zich om ouderen en zieken en zijn in staat om tijdens het spel alles te vergeten en zich volledig te focusse... »
 
 
 
 
 

Hex
Hex door Thomas Olde Heuvelt
Wie er wordt geboren is gedoemd er tot zijn dood te blijven. Wie er zich vestigt komt er nooit meer weg. Het ogenschijnlijk pittoreske dorpje Beek is in de gree... »
 
 
 
 
 

Porselein
Porselein door R. Tearne
Sri Lanka, in de jaren veertig van de vorige eeuw. De gegoede Grace De Silva is erfgename van verschillende theeplantages, maar haar man Aloysius, bon vivant di... »
 
 
 
 
 

Zandstorm
Zandstorm door James Rollins
Verborgen onder het zand van de woestijn ligt de legendarische stad Oebar, het immens rijke handelscentrum van het oude Arabië. Vermoedelijk is de locatie ook een geheimzinnige bron van antimaterie, die krachtig genoeg is om de hele aarde van energie te voorzien. »
 
 
 
 
 

Proef Piemonte
Proef Piemonte door Fijtje Lothmann & Michael Lothmann
 »
 
 
 
 
 

De minse op de Milsbèk deel II
De minse op de Milsbèk deel II door Teun Theunissen
 »