Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »
De inmaaktuin door Jo Turner Met De inmaaktuin heb je dé gids in handen om vanmoestuinoverschotten 365 dagen per jaar te genieten.Per groente- en fruitsoort zie je in een overzicht nietalle... »
Handboek inmaken & bewaren door Petra Casparek Zelfgemaakt lekkers voor uw voorraadkast of om cadeau te geven!Traditioneel maakten onze grootmoeders en overgrootmoeders groenten en fruit tijdens het oogstsei... »
Zuurgoed door Sanne Zwart <p>Wat te doen met restjes groenten? Weggooien is zonde, dat moet anders kunnen! Sanne Zwart is fermentatie-expert en oprichter van RotPot® in Rotterdam. Zij bi... »
Groenten fermenteren door Emelie Heller, Leentje Speybroeck & Sam Dewilde Ontdek in Groenten fermenteren hoe je eenvoudig en veilig seizoensgroenten fermenteert én hoe je deze fermenten gebruikt als smaakmakers in gerechten. Groenten,... »
Compleet handboek Inmaken door Erika Casparek-turkkan & Petra Casparek Zelfgemaakt lekkers voor uw voorraadkast of om cadeau te geven!Traditioneel maakten onze grootmoeders en overgrootmoeders groenten en fruit tijdens het oogstsei... »
Inmaken door Jonah Freud & Noni Kooiman Jonah Freud en Noni Kooiman geven in dit boek meer dan driehonderd recepten om fruit en groenten, maar ook vlees en vis in te maken en daarmee te bewaren voor l... »
Lekker en gezond fermenteren door Cathrin Brandes Alle basistechnieken stap voor stap uitgelegd - Van zuurkool tot kefir: heerlijke recepten voor gefermenteerde groenten, fruit, melkproducten en meerKort gezegd... »
Olie, azijn, zout & zuur door Johan Björkman Do It Yourself: stel je eigen provisiekast samenDe trend om bewuster te leven uit zich ook in, of juist in, de keuken. Met 'Olie, azijn, zout & zuur' leer je he... »