Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Populaire boeken

 
» » »
 



De inmaaktuin
De inmaaktuin door Jo Turner
Met De inmaaktuin heb je dé gids in handen om vanmoestuinoverschotten 365 dagen per jaar te genieten.Per groente- en fruitsoort zie je in een overzicht nietalle... »
 
 
 
 
 

Handboek inmaken & bewaren
Handboek inmaken & bewaren door Petra Casparek
Zelfgemaakt lekkers voor uw voorraadkast of om cadeau te geven!Traditioneel maakten onze grootmoeders en overgrootmoeders groenten en fruit tijdens het oogstsei... »
 
 
 
 
 

Zuurgoed
Zuurgoed door Sanne Zwart
<p>Wat te doen met restjes groenten? Weggooien is zonde, dat moet anders kunnen! Sanne Zwart is fermentatie-expert en oprichter van RotPot® in Rotterdam. Zij bi... »
 
 
 
 
 

Lekkers uit de tuin
Lekkers uit de tuin door Thessa Bruijns
 »
 
 
 
 
 

Groenten fermenteren
Groenten fermenteren door Emelie Heller, Leentje Speybroeck & Sam Dewilde
Ontdek in Groenten fermenteren hoe je eenvoudig en veilig seizoensgroenten fermenteert én hoe je deze fermenten gebruikt als smaakmakers in gerechten. Groenten,... »
 
 
 
 
 

Compleet handboek Inmaken
Compleet handboek Inmaken door Erika Casparek-turkkan & Petra Casparek
Zelfgemaakt lekkers voor uw voorraadkast of om cadeau te geven!Traditioneel maakten onze grootmoeders en overgrootmoeders groenten en fruit tijdens het oogstsei... »
 
 
 
 
 

Inmaken
Inmaken door Jonah Freud & Noni Kooiman
Jonah Freud en Noni Kooiman geven in dit boek meer dan driehonderd recepten om fruit en groenten, maar ook vlees en vis in te maken en daarmee te bewaren voor l... »
 
 
 
 
 

Wecken Inmaken Fermenteren Drogen
Wecken Inmaken Fermenteren Drogen door Carolina Verhoeven
 »
 
 
 
 
 

Lekker en gezond fermenteren
Lekker en gezond fermenteren door Cathrin Brandes
Alle basistechnieken stap voor stap uitgelegd - Van zuurkool tot kefir: heerlijke recepten voor gefermenteerde groenten, fruit, melkproducten en meerKort gezegd... »
 
 
 
 
 

Olie, azijn, zout & zuur
Olie, azijn, zout & zuur door Johan Björkman
Do It Yourself: stel je eigen provisiekast samenDe trend om bewuster te leven uit zich ook in, of juist in, de keuken. Met 'Olie, azijn, zout & zuur' leer je he... »