Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Een duister domein
Een duister domein
(POD)In Een duister domein, het tweede deel in de Karen Pirie-thrillerreeks van Val McDermid, wordt cold case-expert Karen Pirie op twee verdwijningszaken ge... »
 
 
 
 
 

De laatste verzoeking
De laatste verzoeking
In De laatste verzoeking, het derde deel van Val McDermids bekroonde thrillerserie over Tony Hill en Carol Jordan, heeft een onbekende seriemoordenaar het ui... »
 
 
 
 
 

Common Murder
Common Murder
A Lindsay Gordon Mystery »
 
 
 
 
 

Een spoor van bloed
Een spoor van bloed
In Een spoor van bloed, het zesde deel van Val McDermids Tony Hill en Carol Jordan-reeks, besluit Tony Hill, wanneer hij aan de zijlijn wordt gezet, een perv... »
 
 
 
 
 

Final Edition
Final Edition
Lindsay Gordon finds herself dragged into a sordid world of blackmail, prostitution, lies and murder when she investigates the case of a former colleague jai... »
 
 
 
 
 

Blinde obsessie
Blinde obsessie
(POD) In Blinde obsessie van bestsellerauteur Val McDermid ontvangt psychiater Charlie Flint een mysterieus pakketje krantenknipsels over een gruwelijke moor... »
 
 
 
 
 

De vervangster
De vervangster
Jarenlang vochten ze zij aan zij tegen de misdaad: psycholoog Tony Hill en rechercheur Carol Jordan. Hun vriendschap is kapotgeslagen door verdriet en schuld... »
 
 
 
 
 

Stilleven
Stilleven
<p>In <em>Stilleven</em> van Val McDermid vindt een visser uit Schotland op een koude winterochtend een lichaam. Al snel wordt duidelijk dat de overledene e... »
 
 
 
 
 

Ein Ort für die Ewigkeit
Ein Ort für die Ewigkeit
Gekürzte Lesung »
 
 
 
 
 

De terechtstelling
De terechtstelling
(POD)Als de dertienjarige Alison Carter in De terechtstelling van bestsellerauteur Val McDermid plotseling verdwijnt in de winter van 1963, is één ding met... »