Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

The Retribution
The Retribution
 »
 
 
 
 
 

Verdwenen
Verdwenen
De vijfjarige Jimmy Higgins loopt op een groot Amerikaans vliegveld mee met een man in uniform - en verdwijnt. Zijn pleegmoeder Stephanie staat machteloos in... »
 
 
 
 
 

De laatste verzoeking
De laatste verzoeking
(POD) In De laatste verzoeking, het derde deel van Val McDermids bekroonde thrillerserie over Tony Hill en Carol Jordan, heeft een onbekende seriemoordenaar ... »
 
 
 
 
 

1979
1979
<p>Het is 1979. Sneeuwstormen, stakingen, opgegraven lijken, stroomstoringen, terroristische dreiging, en het Greatest Hits-album van Showaddywaddy op nummer... »
 
 
 
 
 

Booked For Murder
Booked For Murder
Lindsay Gordon investigates the murder of a best-selling author and discovers that, beneath the glittering facade, the London publishing world is a hotbed of... »
 
 
 
 
 

Verdwenen
Verdwenen
Val McDermid<br/>Verdwenen<br/>Literaire thriller<br/>LS<br/><br/>De vijfjarige Jimmy Higgins loopt op een groot Amerikaans vliegveld mee met een man in unif... »
 
 
 
 
 

Verdwenen
Verdwenen
(POD) In Verdwenen van bestsellerauteur Val McDermid loopt de vijfjarige Jimmy Higgins op een groot Amerikaans vliegveld mee met een man in uniform – en ve... »
 
 
 
 
 

Sporen van misdaad
Sporen van misdaad
Val McDermid heeft met 'Sporen van misdaad' een boek geschreven over forensisch onderzoek. Dankzij de sporen die dode lichamen op de plaats delict achterlate... »
 
 
 
 
 

Een duister domein
Een duister domein
Tijdens de beruchte mijnstaking in Schotland, in 1984, verdwijnt een mijnwerker. Het gerucht gaat dat hij zijn kameraden verraden zou hebben.<br/>In hetzelfd... »
 
 
 
 
 

Report for Murder
Report for Murder
The first in the series featuring Lindsay Gordon, a self-proclaimed cynical socialist lesbian feminist journalist with a penchant for hanging around police i... »