Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Geheime liefde
Geheime liefde
Karen heeft een leuke baan , lieve vrienden en een familie die haar dolgraag aan een man helpt. Als ze dan eindelijk iemand op haar werk ontmoet, durft ze er... »
 
 
 
 
 

De draak van Katibal
De draak van Katibal
 »
 
 
 
 
 

Gebroken glas
Gebroken glas
Nadat Nikki haar droom heeft verwezenlijkt met haar eigen Bed and<br/>Breakfast, blijkt het qua bezoekersaantallen flink tegen te vallen. De<br/>openstaande ... »
 
 
 
 
 

Dubbeldate
Dubbeldate
Naomi is in de wolken wanneer ze Sander ontmoet via een datingsite. In het echt is hij nog leuker en aardiger dan ze zich had voorgesteld en hetklikt meteen.... »
 
 
 
 
 

Schoon genoeg
Schoon genoeg
Het leven van Gabriëlla bestaat uit poetsen, schoonmaken en stoffen. Door haar smetvrees is ze alles al kwijtgeraakt: haar huwelijk, haar baan en haar vrien... »
 
 
 
 
 

Zomerflirt
Zomerflirt
Lindy gaat met haar beste vriendinnen naar Lloret de Mar in Spanje. Het is haar eerste vakantie zonder haar ouders. De drie vriendinnen ontmoeten al snel een... »
 
 
 
 
 

Zomerflirt
Zomerflirt
Lindy gaat met haar beste vriendinnen naar Lloret de Mar in Spanje. Het ishaar eerste vakantie zonder haar ouders. De drie vriendinnen ontmoetenal snel een g... »
 
 
 
 
 

To Tame a Tempest
To Tame a Tempest
 »
 
 
 
 
 

Laat maar!
Laat maar!
Nicole’s leven gaat precies zoals ze het voor ogen heeft. Ze heeft een prachtighuis, een goede carrière en een relatie met haar droomman. Als hij haarook ... »
 
 
 
 
 

Dubbeldate - grote letter uitgave
Dubbeldate - grote letter uitgave
Naomi is in de wolken wanneer ze Sander ontmoet via een datingsite. In het echt is hij nog leuker en aardiger dan ze zich had voorgesteld en het klikt meteen... »