Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

De reünie
De reünie
De aankondiging van een middelbare-schoolreünie zet Sabines leven plotseling op zijn kop. Het rakelt een belangrijke gebeurtenis uit haar jeugd op: de verdw... »
 
 
 
 
 

Vraag niet waarom
Vraag niet waarom
Simone van der Vlugt is een van Nederlands grootste thrillerschrijfsters en met 'Vraag niet waarom' heeft ze weer een ijzersterk psychologische thriller neer... »
 
 
 
 
 

Op klaarlichte dag 3voor2 2011
Op klaarlichte dag 3voor2 2011
Een jonge vrouw, Nathalie, is op de vlucht voor haar gewelddadige ex-vriend. Het kost haar al haar vindingrijkheid om uit zijn handen te blijven. Maar Nathal... »
 
 
 
 
 

Jehanne-dyslexie uitgave
Jehanne-dyslexie uitgave
1425Frankrijk is verwikkeld in de Honderdjarige Oorlog met Engeland. Als op een dag de Engelsen Domremy binnenvallen en een spoor van verkrachting en verniel... »
 
 
 
 
 

Serie 5
Serie 5
Fleur is pas verhuisd en voelt zich alleen. Op de nieuwe school wordt ze gepest. Op een dag ontmoet ze Hester een meisje van haar leeftijd. Ze sluiten vriend... »
 
 
 
 
 

Victorie!
Victorie!
BIJ ALKMAAR BEGINT DE VICTORIE, Simone van der Vlugt en Theo Hoogstraten schreven ieder drie kleurrijke verhalen voor dit boek waarin de geschiedenis van de ... »
 
 
 
 
 

Online
Online
Online is een verrassend en spannend kort verhaal van Simone van der Vlugt. Ellis heeft nooit van datingsites gehouden, zeker niet sinds haar vriendin Yvonne... »
 
 
 
 
 

Schijndood
Schijndood
De historische roman <em>Schijndood</em> vertelt het verhaal van de Amsterdamse student Kris Blanken die, gekweld door angstdromen, ten einde raad een reïnc... »