Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Waarom niet
Waarom niet
<p><em>Waarom niet </em>is de nieuwe psychologische thriller van multiple prijswinnend thrillerauteur René Appel.</p><p>Tara Ellink viert met vrienden haar ... »
 
 
 
 
 

De vlucht van Saïd
De vlucht van Saïd
 »
 
 
 
 
 

Overschot
Overschot
<p>In <em>Overschot </em>van René Appel krijgt Arend Meulenhoek een dreigtelefoontje van een man die claimt dat zijn stiefzoon Ferry hem duizenden euro’s ... »
 
 
 
 
 

Oppassen
Oppassen
 »
 
 
 
 
 

Oppassen
Oppassen
Het Tvlandschap is mede door de komst van internet twitter en Yahoo drastisch veranderd. Ook staan we aan de vooravond van talrijke nieuwe programmarsquos in... »
 
 
 
 
 

Noodzakelijk kwaad CD's
Noodzakelijk kwaad CD's
Menno Hulsdonk is eigenaar van een bouwbedrijf. Hij heeft geld nodig, veel geld, en is daarom bereid met rekeningen te sjoemelen. Zijn vrouw Franka leeft op ... »
 
 
 
 
 

Vakantiewerk
Vakantiewerk
`Vakantiewerk is een kort verhaal uit de verhalenbundel Hittegolf van René Appel. Marjolein en haar vriend Marcel beramen een overval op de supermarkt waar... »
 
 
 
 
 

Spanning
Spanning
In <i>Spanning</i> moet Jeroen Wielmeijer onder grote druk zijn proefschrift over stress voltooien, maar zijn onderzoeksresultaten zijn anders uitgevallen da... »
 
 
 
 
 

Betaalde liefde
Betaalde liefde
 »