Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Handicap
Handicap
 »
 
 
 
 
 

Een baby in de supermarkt
Een baby in de supermarkt
Omar werkt als vakkenvuller in een grote supermarkt.
Hij heeft het druk.
Dan is zijn buurvrouw Merel in de supermarkt.
Ze is daar met haar baby Roza in een b... »
 
 
 
 
 

Joyride & andere spannende verhalen
Joyride & andere spannende verhalen
In ‘Joyride’ zijn de allerbeste spannende verhalen van thrillerauteur René Appel samengebracht. Enkelen zijn in vertaling verschenen bij gerenommeerde A... »
 
 
 
 
 

Schone handen
Schone handen
Sylvia en Eddie hebben samen twee kinderen. Ze wonen in een groot pand in Amsterdam-Zuid en het ontbreekt hen aan niets. Er is één levensgroot probleem: he... »
 
 
 
 
 

Oppassen
Oppassen
Het Tvlandschap is mede door de komst van internet twitter en Yahoo drastisch veranderd. Ook staan we aan de vooravond van talrijke nieuwe programmarsquos in... »
 
 
 
 
 

Spannende verhalen schrijven
Spannende verhalen schrijven
Spanning is een van de sleutelingrediënten van het schrijven. Het bepaalt of een lezer verder leest dan de eerste alinea s, pagina s of hoofdstukken. Maar h... »
 
 
 
 
 

Overschot
Overschot
<p>In <em>Overschot </em>van René Appel krijgt Arend Meulenhoek een dreigtelefoontje van een man die claimt dat zijn stiefzoon Ferry hem duizenden euro’s ... »
 
 
 
 
 

Taalstukken
Taalstukken
<p><em>Taalstukken </em>van René Appel is voor iedereen die geïnteresseerd is in de vaak vermakelijke en verrassende eigenaardigheden van ons belangrijkste... »