Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Partie Mbo koksopleiding garnituren goe 6, goe 7
Partie Mbo koksopleiding garnituren goe 6, goe 7
In deze module van Tendens Kok wordt ingegaan op garnituren. Zowel de bereidingen als warenkennis van aardappelen, rijst en meelspijzen komen aan bod. Ook wo... »
 
 
 
 
 

Een Amsterdamse jongen in oorlogstijd 1940-1945
Een Amsterdamse jongen in oorlogstijd 1940-1945
Als jongen in zijn tienerjaren maakte Rein Mulder de oorlog van dichtbij mee. Eerst in de Watergraafsmeer in Amsterdam, waar hij de Duitse soldaten door de s... »
 
 
 
 
 

Garde manger
Garde manger
In deze module staan de koude keuken, soepen en warme voorgerechten centraal. Er wordt ingegaan op de menukaart en trends en ontwikkelingen. Tijdens het werk... »
 
 
 
 
 

Mbo koksopleiding; Partie nagerechten GOE 10, GOE 11, GOE 12
Mbo koksopleiding; Partie nagerechten GOE 10, GOE 11, GOE 12
In deze module van Tendens Kok wordt ingegaan op nagerechten. Aan bod komen de warme en koude nagerechten, zoete sauzen, degen en beslagen en patisserie. Ook... »
 
 
 
 
 

Zelfstandig werkend kok; Rotir en entremetier
Zelfstandig werkend kok; Rotir en entremetier
In deze module worden de vis-, vlees-, gevogelte- en wildbereidingen behandeld en wordt er aandacht besteed aan de bijpassende sauzen en garnituren. Ook actu... »
 
 
 
 
 

Zelfstandig werkend kok
Zelfstandig werkend kok
In deze module wordt ingegaan op de nagerechten. Aan bod komen de warme en koude nagerechten, zoete sauzen, dessertamuses, kleine patisserie en de bijbehoren... »
 
 
 
 
 

Partie soepen en warme voorgerechten; GOE 4; GOE 5
Partie soepen en warme voorgerechten; GOE 4; GOE 5
In deze module van Tendens Kok worden soepen en warme voorgerechten behandeld. Ook wordt er ingegaan op convenience producten, communicatie, warhoudapparatuu... »
 
 
 
 
 

voedingsleer en moleculaire gastronomie
voedingsleer en moleculaire gastronomie
Als Zelfstandig werkend kok wil je niet alleen weten welk stukje vlees je gaan bereiding, maar ook wat er tijdens dit bereidingsproces gebeurt. En wat levert... »
 
 
 
 
 

Partie kleine kaart; GOE 3
Partie kleine kaart; GOE 3
In deze module partie van Tendens Kok wordt ingegaan op de kleine kaart. Onderwerpen als kleine eetwaren, snacks, koude garnituren, bittergarnituren, eieren ... »
 
 
 
 
 

Partie koude voorgerechten goe 1 goe 2
Partie koude voorgerechten goe 1 goe 2
In deze module van Tendens Kok wordt ingegaan op de koude keuken. Onderwerpen als groenten, kruiden, oliĆ«n en vetten, azijn en mosterd, salades, dressings, ... »