Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Ontmaskerd
Ontmaskerd
 »
 
 
 
 
 

Pandora
Pandora
Een oud dossier wordt heropend. Twintig jaar geleden werden in Brugge een legerofficier, een geestelijke en een gemeenteraadslid op dezelfde manier vermoord.... »
 
 
 
 
 

Aspe Pakket Daphne
Aspe Pakket Daphne
 »
 
 
 
 
 

De oxymorontheorie
De oxymorontheorie
Pieter De Klerk is een bewust werkloze veertiger die, ondanks zijn afk eer van het leven, van schoonheid houdt. Al jaren is hij op zijn eentje met een experi... »
 
 
 
 
 

Van In episode 2
Van In episode 2
Na zijn overbekende Van In-reeks startte Pieter Aspe in 2018 met een nieuwe reeks. Commissaris Van In is nog steeds de protagonist, maar zijn situatie is geh... »
 
 
 
 
 

De vijand
De vijand
Net als commissaris Pieter Van In denkt dat hij even kan uitblazen na het onthutsende avontuur met het stamcelonderzoek waarbij hij bijna de verdrinkingsdood... »
 
 
 
 
 

Luchtpost
Luchtpost
Jasper, Melchior en Senada vertrekken in opdracht van de BBC naar SomaliĆ«. Ze gaan een reportage maken die de jacht op de neushoorn in Kenia en de handel in... »
 
 
 
 
 

Import
Import
Het lijk van een man spoelt aan op het strand van Zeebrugge. Een gokker belt de politie. Kort daarop worden hij en zijn buren op brute wijze vermoord door tw... »
 
 
 
 
 

Van In Episode 3
Van In Episode 3
Een politicus, een kapitalist, een maffiabaas en een jurist worden gegijzeld door een rechtse organisatie, opgericht en gesteund door Steve Bannon, voormalig... »
 
 
 
 
 

Die Midas Morde
Die Midas Morde
Die Midas Morde »