Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Erewoord display
Erewoord display
 »
 
 
 
 
 

Onvoltooid verleden
Onvoltooid verleden
Op een zomerse ochtend vindt de exploitant van de Oesterput, een restaurant in Blankenberge, het lijk van een jonge vrouw. Het slachtoffer en haar man zijn l... »
 
 
 
 
 

Zonder Spijt
Zonder Spijt
Jens Vermeire, journalist bij de linkse krant Gazet, maakt zich zorgen over een collega die al een paar dagen niet meer is komen opdagen. Hij stapt naar de p... »
 
 
 
 
 

Pandora
Pandora
Brugge, 1982: een priester, een officier en een politicus worden op dezelfde gruwelijke manier vermoord. De zaak werd nooit opgelost. Wanneer commissaris Van... »
 
 
 
 
 

Bloedband
Bloedband
De wereld stond even stil. Toen de deur dichtviel en iemand de grendels erop schoof leek het alsof iedereen in slowmotion bewoog. Senada draaide zich om. Haa... »
 
 
 
 
 

Rebus
Rebus
Een oude man krijgt een hartinfarct in de kerk van het Brugse Begijnhof terwijl hij een non bedreigt met een pistool. Van In stelt een onderzoek in, maar de ... »
 
 
 
 
 

Tango
Tango
Een vrouw meldt zich op het politiebureau. Haar vriend is spoorloos verdwenen. Op het eerste gezicht lijkt het om een gewone huiselijke twist te gaan, waarna... »
 
 
 
 
 

De cel
De cel
Op Schiphol landt een vliegtuig afkomstig uit de Dominicaanse Republiek. De politie staat klaar om een drugskoerier, een zogenaamde bolletjesslikker, in te r... »
 
 
 
 
 

Onder valse vlag
Onder valse vlag
Een gezellige déjeuner sur l'herbe' waarop Hannelore Martens en Van In zich op een snikhete zomerdag willen trakteren, wordt bruusk verstoord door brigadier... »
 
 
 
 
 

Grof wild
Grof wild
Om hun zilveren huwelijksjubileum te vieren besluit de ondernemende Eva haar echtgenoot Victor te verrassen met een korte vakantie in een afgelegen chalet in... »