Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Exit
Exit
 »
 
 
 
 
 

De doos
De doos
Barend Vossen, zonderling en zoon van een vermeende collaborateur uit de Tweede Wereldoorlog, wordt dood aangetroffen in zijn huis. Moord ofeen ongeluk? Even... »
 
 
 
 
 

Het Janussyndroom
Het Janussyndroom
Freya Fiers, de dochter van een zakenman die een groot belang heeft in de productie van hernieuwbare energie, wordt brutaal verkracht door vier gemaskerde ke... »
 
 
 
 
 

Le Masques
Le Masques
 »
 
 
 
 
 

Eiland
Eiland
Commissaris Pieter Van In, zijn assistent Guido Versavel en onderzoeksrechter Hannelore Martens zijn het vaste trio in de spannende boeken van Pieter Aspe. I... »
 
 
 
 
 

De vijfde macht
De vijfde macht
Tijdens een huwelijksfeest op een kasteel wordt de bruidegom vermoord. Hij is de zoon van de manager van een groot visbedrijf. Van In, een van de genodigden ... »
 
 
 
 
 

Pakket Pieter Aspe
Pakket Pieter Aspe
portret van een toptalent en eiland. Aspe. »
 
 
 
 
 

Van In Episode 3
Van In Episode 3
Een politicus, een kapitalist, een maffiabaas en een jurist worden gegijzeld door een rechtse organisatie, opgericht en gesteund door Steve Bannon, voormalig... »
 
 
 
 
 

Volbloed
Volbloed
Volbloed omvat vier nooit eerder gebundelde misdaadverhalen van Pieter Aspe. In Grof wild verrast een vrouw haar echtgenoot met een korte vakantie in een a... »
 
 
 
 
 

De butlerknop
De butlerknop
Een vrouw breekt samen met de beste vriend van haar zoon in bij een ex-minnaar. Een tijd later wordt ze dood aangetroffen naast haar auto nadat ze op een avo... »