Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Istrie & Kvarner
Istrie & Kvarner
Istri en Kvarner zijn provincies van een veel groter land: Kroatie, gekend door vriendelijkheid en gastvrijheid. De heldere, diepblauwe zee en de stranden tr... »
 
 
 
 
 

Wereldwijzer reisgids Tanzania
Wereldwijzer reisgids Tanzania
De Wereldwijzer Tanzania begeleidt je op je tocht door het land, maar laat je ook kennismaken met de historie, de flora en de fauna. Gebruik de reisgids als ... »
 
 
 
 
 

Jamaica
Jamaica
 »
 
 
 
 
 

Kroatië
Kroatië
Praktische en culturele reisgids met alle bezienswaardigheden.Het gastvrije Kroatië ligt in het hart van Europa en is gemakkelijk bereikbaar. Het is een lan... »
 
 
 
 
 

Wereldwijzer Cuba
Wereldwijzer Cuba
Het Caribische eiland Cuba is een schitterend vakantieland met een buitengewoon vriendelijke bevolking. Met zijn levendige cultuur, rijke verleden en uitgest... »
 
 
 
 
 

Gambia
Gambia
De kust van Gambia is van een exotische schoonheid: prachtige, witte en onvervuilde stranden worden omzoomd door palmbomen. Landiwaarts kunt u Afrika ontmoet... »
 
 
 
 
 

Een eigenzinnig koninkrijk
Een eigenzinnig koninkrijk
Wie in Engeland wil wonen, werken, zakendoen of vakantie houden moet zich aan de gebruiksaanwijzing houden. Een eigenzinnig koninkrijk schetst een beeld van ... »
 
 
 
 
 

Reishandboek Kroatië
Reishandboek Kroatië
Praktische en culturele reisgids met alle bezienswaardigheden.  »
 
 
 
 
 

Gambia
Gambia
De Wereldwijzer Reisgids Gambia geeft je veel praktische informatie en tips over dit Afrikaanse land. Naast achtergrondinformatie over de geschiedenis, de be... »
 
 
 
 
 

Kenia
Kenia
Kenia heeft waarschijnlijk het meest gevarieerde wildleven ter wereld, ligt tussen zeeniveau en een hoogte van meer dan 5000 meter. Het is een land van spect... »