Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Jamaica
Jamaica
 »
 
 
 
 
 

Reishandboek Uganda
Reishandboek Uganda
Praktische en culturele reisgids met alle bezienswaardigheden<br/><br/>In het reishandboek Uganda (Oeganda) vind je uitgebreide informatie over de bezienswaa... »
 
 
 
 
 

Oeganda
Oeganda
 »
 
 
 
 
 

Wereldwijzer Namibie en Botswana
Wereldwijzer Namibie en Botswana
De Wereldwijzer Reisgids Namibië & Botswana geeft je veel praktische informatie en tips over deze Afrikaanse landen. Naast achtergrondinformatie over de ges... »
 
 
 
 
 

Gambia
Gambia
De kust van Gambia is van een exotische schoonheid: prachtige, witte en onvervuilde stranden worden omzoomd door palmbomen. Landiwaarts kunt u Afrika ontmoet... »
 
 
 
 
 

Een eigenzinnig koninkrijk
Een eigenzinnig koninkrijk
Wie in Engeland wil wonen, werken, zakendoen of vakantie houden moet zich aan de gebruiksaanwijzing houden. Een eigenzinnig koninkrijk schetst een beeld van ... »
 
 
 
 
 

Bulgarije
Bulgarije
In de Wereldwijzer reisgids voor Bulgarije vind alle informatie om het maximale uit je vakantie in Bulgarije te halen. Er is veel aandacht voor de geschieden... »
 
 
 
 
 

Dalmatië
Dalmatië
Dalmatië is een landsdeel van Kroatië en omvat een aantal provincies van dat land. De vele stranden en de diepblauwe zee lokken elk jaar opnieuw meer toeri... »
 
 
 
 
 

Reishandboek Cuba
Reishandboek Cuba
Met het Reishandboek Cuba ga je goed voorbereid op reis naar dit Caribische eiland. De levendige cultuur, het rijke verleden en de bezienswaardigheden worden... »
 
 
 
 
 

Reishandboek Gambia
Reishandboek Gambia
Praktische en culturele reisgids met alle bezienswaardigheden<br/><br/>Het reishandboek Gambia geeft je veel praktische informatie en tips over dit Afrikaans... »