Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Cuba
Cuba
 »
 
 
 
 
 

Reishandboek Uganda
Reishandboek Uganda
Praktische en culturele reisgids met alle bezienswaardigheden<br/><br/>In het reishandboek Uganda (Oeganda) vind je uitgebreide informatie over de bezienswaa... »
 
 
 
 
 

Gambia
Gambia
De kust van Gambia is van een exotische schoonheid: prachtige, witte en onvervuilde stranden worden omzoomd door palmbomen. Landiwaarts kunt u Afrika ontmoet... »
 
 
 
 
 

Reishandboek Cuba
Reishandboek Cuba
Met het Reishandboek Cuba ga je goed voorbereid op reis naar dit Caribische eiland. De levendige cultuur, het rijke verleden en de bezienswaardigheden worden... »
 
 
 
 
 

Oeganda
Oeganda
 »
 
 
 
 
 

Een eigenzinnig koninkrijk
Een eigenzinnig koninkrijk
Wie in Engeland wil wonen, werken, zakendoen of vakantie houden moet zich aan de gebruiksaanwijzing houden. Een eigenzinnig koninkrijk schetst een beeld van ... »
 
 
 
 
 

Kenia
Kenia
De Wereldwijzer Reisgids Kenia is ideaal voor de breed geïnteresseerde reiziger. De reisgids biedt veel achtergrondinformatie over de geschiedenis, de cultu... »
 
 
 
 
 

Wereldwijzer reisgids Bulgarije
Wereldwijzer reisgids Bulgarije
Met de Wereldwijzer reisgids Bulgarije vind je alle informatie om het maximale uit je vakantie te halen. Er is veel aandacht voor de geschiedenis en de bezie... »
 
 
 
 
 

Wereldwijzer Namibie en Botswana
Wereldwijzer Namibie en Botswana
De Wereldwijzer Reisgids Namibië & Botswana geeft je veel praktische informatie en tips over deze Afrikaanse landen. Naast achtergrondinformatie over de ges... »
 
 
 
 
 

Reishandboek Gambia
Reishandboek Gambia
Praktische en culturele reisgids met alle bezienswaardigheden<br/><br/>Het reishandboek Gambia geeft je veel praktische informatie en tips over dit Afrikaans... »