Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

De onderwaterzwemmer
De onderwaterzwemmer
‘De onderwaterzwemmer’ van P.F. Thomése gaat over de veertienjarige Tin van Heel, die bij de nachtelijke oversteek naar bevrijd gebied in het laatste oo... »
 
 
 
 
 

J. Kessels
J. Kessels
J. Kessels: the novel, de daverende succesroman van P.F. Thomése, is nu verfilmd door Erik de Bruyn, met in de hoofdrollen Frank Lammers (als J. Kessels), F... »
 
 
 
 
 

Greatest hits
Greatest hits
J. Kessels is de beste vriend en het lievelingspersonage van P.F. Thomése. Hij werd vereeuwigd in het krankzinnige reisverslag 'J. Kessels: The Novel' en da... »
 
 
 
 
 

Het raadsel der verstaanbaarheid
Het raadsel der verstaanbaarheid
Het houden van lezingen behoort tot de vertrouwenwekkende instituties van ons afbrokkelende culturele leven. Een man die spreekt, desnoods een uur, anderhalf... »
 
 
 
 
 

Ik, J. Kessels
Ik, J. Kessels
ALS JE BESTE VRIEND DOET ALSOF JE NOOIT HEBT BESTAANP.F. Thomése overkomt het. Hij raakt niet alleen zijn beste vriend kwijt, maar ook zijn favorietepersona... »
 
 
 
 
 

Schaduwkind
Schaduwkind
Na de dood van zijn dochtertje Isa vond P.F. Thomése zichzelf in doodstille kamers, tussen onervaren woorden die hij nog moest leren schrijven. Schaduwkind ... »
 
 
 
 
 

Schaduwkind
Schaduwkind
<i>'Een vrouw die haar man begraaft, wordt weduwe genoemd, een man die zonder zijn vrouw achterblijft, weduwnaar. Een kind zonder ouders is wees. Maar hoe he... »
 
 
 
 
 

De weldoener
De weldoener
Meedogenloze roman over de romantische liefde. <br/><br/>De weldoener uit de titel is een man van ongeveer mijn leeftijd, rond de vijftig dus. Hij is ver bov... »