Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Een jongensreis
Een jongensreis
 »
 
 
 
 
 

Izak
Izak
Izak is een waargebeurde geschiedenis die de gedaante aanneemt van een Ambonees sprookje. Het is het verhaal van Izak, een onopgemerkt kind in de oorlog van ... »
 
 
 
 
 

Ons eerste kind
Ons eerste kind
Niets is erger dan je zieke en mogelijk stervende kind, een zuigeling nog, in vreemde handen te moeten achterlaten. Toch werden wij naar huis gestuurd. Na e... »
 
 
 
 
 

Het bamischandaal
Het bamischandaal
Waar is J.Kessels? De beauty van de afhaalchinees bij J. Kessels in Tilburg-Noord om de hoek heeft de beste vriend van P.F. Thomése weggelokt. De schrijver ... »
 
 
 
 
 

Vaderliefde
Vaderliefde
De ouders van P.F. Thomése zijn gestorven, de restanten van hun levens staan in een paar dozen op zolder. De schrijver beseft dat zijn vader en moeder een s... »
 
 
 
 
 

Vladiwostok!
Vladiwostok!
Grote man in Vladiwostok! is Fons Nieuwenhuijs, politiek adviseur en communicatiestrateeg, die de ambitie heeft om zijn vriend Hans Portielje ‘neer te zett... »
 
 
 
 
 

Vladiwostok!
Vladiwostok!
Grote man in <i>Vladiwostok!</i> is Fons Nieuwenhuijs, politiek adviseur en communicatiestrateeg, die de ambitie heeft om zijn vriend Hans Portielje 'neer te... »
 
 
 
 
 

Izak
Izak
Izak is een waargebeurde geschiedenis die de vorm aanneemt van een Ambonees sprookje. De kleine Ambonees Izak droomt ervan de pianomuziek zoals hij heeft mee... »
 
 
 
 
 

Haagse liefde & De vieze engel
Haagse liefde & De vieze engel
Van Poel van Avezaath, een Haagse verzekeringsdeskundige, heeft zich zijn leven lang gewijd aan plichtsbetrachting, boordevol geloof en vertrouwen in de 'vol... »
 
 
 
 
 

De roadnovels
De roadnovels
De roadnovels 'J. Kessels: The Novel', 'Greatest Hits' en 'Het bamischandaal' samen in één pakket.<br/><br/>'Geestig, virtuoos en onbedaarlijk smerig' - NR... »