Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Greatest hits
Greatest hits
In ‘Greatest Hits’ is J. Kessels de beste vriend en het lievelingspersonage van P.F. Thomése. Hij werd vereeuwigd in het krankzinnige reisverslag J. Kes... »
 
 
 
 
 

Tilburg Trilogy
Tilburg Trilogy
P.F. Thomése's Tilburgse vriend J. Kessels groeide tegen zijn zin uit tot een heus cultfenomeen. Er kwamen de onvermijdelijke t-shirts, speciale asbakken en... »
 
 
 
 
 

Heldenjaren
Heldenjaren
De jonge Herman Visch hoofdpersoon van Heldenjaren meent dat hij is voorbestemd tot een groots en weergaloos leven. Aan deze op niets gebaseerde verwachting... »
 
 
 
 
 

Zuidland
Zuidland
P.F. Thomése beschrijft in deze verhalenbundel de ongewenste lotsbestemmingen van enkele vergeten figuren uit de vaderlandse geschiedenis. Jacob Roggeveen, ... »
 
 
 
 
 

De onderwaterzwemmer
De onderwaterzwemmer
Bij de nachtelijke oversteek naar bevrijd gebied - in het laatste oorlogsjaar - raakt de veertienjarige Tin van Heel zijn vader kwijt. Een nacht en een dag e... »
 
 
 
 
 

Het bamischandaal
Het bamischandaal
De langverwachte opvolger van J. Kessels: The NovelNiet beter, wel heter!De zelfkant van Shanghai, NAC-Willem II, een geil wijf uit Aarle-Rixtel, de Schel, P... »
 
 
 
 
 

Vladiwostok!
Vladiwostok!
Grote man in Vladiwostok! is Fons Nieuwenhuijs, politiek adviseur en communicatiestrageeg, die de ambitie heeft om zijn vriend Hans Portielje 'neer te zetten... »