Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

De weldoener
De weldoener
Meedogenloze roman over de romantische liefde. <br/><br/>De weldoener uit de titel is een man van rond de vijftig. Hij is ver boven zijn stand getrouwd met e... »
 
 
 
 
 

Schaduwkind
Schaduwkind
Luxeeditie.Al 85.000 exemplaren verkocht.lsquoEen vrouw die haar man begraaft wordt weduwe genoemd een man die zonder zijn vrouw achterblijft weduwnaar. Een ... »
 
 
 
 
 

De onderwaterzwemmer
De onderwaterzwemmer
'De onderwaterzwemmer' van P.F. Thomése gaat over de veertienjarige Tin van Heel, die bij de nachtelijke oversteek naar bevrijd gebied in het laatste oorlog... »
 
 
 
 
 

J. Kessels: the novel
J. Kessels: the novel
J. Kessels: The Novel is het krankzinnige verslag van een reis van de schrijver P.F. Thomése met zijn favoriete personage en beste vriend J. Kessels, naar v... »
 
 
 
 
 

Izak
Izak
Izak is een waargebeurde geschiedenis die de vorm aanneemt van een Ambonees sprookje. De kleine Ambonees Izak droomt ervan de pianomuziek zoals hij heeft mee... »
 
 
 
 
 

J Kessels the novel J Kessels in het bamischandaal
J Kessels the novel J Kessels in het bamischandaal
Het bamischandaal en J.Kessels: The novel in een pakket »
 
 
 
 
 

Schaduwkind
Schaduwkind
'Een vrouw die haar man begraaft, wordt weduwe genoemd, een man die zonder zijn vrouw achterblijft, weduwnaar. Een kind zonder ouders is wees. Maar hoe heten... »
 
 
 
 
 

Ik, J. Kessels
Ik, J. Kessels
ALS JE BESTE VRIEND DOET ALSOF JE NOOIT HEBT BESTAANP.F. Thomése overkomt het. Hij raakt niet alleen zijn beste vriend kwijt, maar ook zijn favoriete person... »
 
 
 
 
 

Grillroom Jeruzalem
Grillroom Jeruzalem
P.F. Thomése reisde als lid van een schrijversdelegatie door Israël en de bezette gebieden, met name de Westelijke Jordaanoever en de Gazastrook. Sceptisc... »
 
 
 
 
 

De weldoener
De weldoener
‘Haar heeft hij helemaal voor zichzelf. Dochter en geliefde ineen, voor zijn eigen ogen herrezen om van hem te zijn. Zoiets bedenkt hij niet, dat is hem ov... »