Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Bobbi op de boerderij
Bobbi op de boerderij
Bobbi op de boerderij: een vrolijk avontuur geschreven en geïllustreerd door <br/>Monica Maas<br/><br/>Bobbi mag vandaag gaan helpen,<br/>op een echte boerd... »
 
 
 
 
 

Bobbi maakt muziek - geluidenboek
Bobbi maakt muziek - geluidenboek
Met de Bobbi-geluidenboeken komen Bobbi’s avonturen tot leven. Na de succesvolle Wat hoor je op de boerderij en Bobbi en de voertuigen verschijnt nu Bobbi ... »
 
 
 
 
 

Abc
Abc
Bobbi abc<br/><br/>Peuters en kleuters komen op een speelse manier in aanraking met de letters van het alfabet met Bobbi's abc. Aan de hand van vrolijke illu... »
 
 
 
 
 

Bobbi uitdeelboekjes
Bobbi uitdeelboekjes
Doosje met 6 verschillende Bobbi-boekjes. Om uit te delen als je jarig bent, of lekker allemaal zelf te houden!Deze titels zijn ook verkrijgbaar als Bobbi vo... »
 
 
 
 
 

Bobbi babyboek
Bobbi babyboek
Bobbi's babyboek is een waardevolle herinnering voor later Met volop ruimte voor de wensen van je familie en vrienden, die voor het eerst kennismaken met je ... »
 
 
 
 
 

Bobbi geeft een feestje uitdeelboekjes
Bobbi geeft een feestje uitdeelboekjes
De uitdeelboekjes van Bobbi zijn superpopulair. Deze feestelijke nieuwe set bevat 10 keer Bobbi geeft een feestje in twee verschillende kleuren. Ideaal om ui... »
 
 
 
 
 

Joupy gaat jutten
Joupy gaat jutten
Joupy probeert Ella te leren zwemmen, maar dat is niet zo makkelijk. Samen jutten gaat beter en ze vinden de mooiste schatten op het strand. Maar wat ligt da... »
 
 
 
 
 

Bobbi viert Sinterklaas
Bobbi viert Sinterklaas
Bobbi staat heel blij te springenen hij zingt een vrolijk lied.Dan roept Bobbi: "Kijk daar zijn ze:Sinterklaas en Zwarte Piet!"Met exclusieve schoenzetkalend... »
 
 
 
 
 

Bobbi's wereld
Bobbi's wereld
Er is heel veel te zien in het kijk- en zoekboek van Bobbi. Op herkenbare plaatsen, zoals de speelzaal, de kinderboerderij en het zwembad, vermaken Bobbi en ... »
 
 
 
 
 

Sinterklaas kijk- en zoekboek
Sinterklaas kijk- en zoekboek
De periode waarin Sinterklaas in het land is, is misschien wel de spannendste tijd van het jaar voor veel peuters en kleuters. Ook Bobbi kan niet wachten. Er... »