Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

2008
2008
Dit leerwerkboek Maatschappelijke Vorming is bestemd voor het 1ste jaar bso. Het is gedrukt in vier kleuren met een luchtige vormgeving. De nadruk ligt op va... »
 
 
 
 
 

Bobbi de allerliefste juf
Bobbi de allerliefste juf
Een juf speelt een belangrijke rol in het leven van een peuter of kleuter. Dit Bobbi-boek is het ideale cadeau als een kind afscheid neemt van de peuterspeel... »
 
 
 
 
 

Bobbi viert Sint-Maarten
Bobbi viert Sint-Maarten
Op 11 november gaan veel kinderen met een mooie lampion over straat om liedjes te zingen en snoepjes te verzamelen. Een spannende avond voor peuters en kleut... »
 
 
 
 
 

Bobbi omkeerboek
Bobbi omkeerboek
Bobbi is een populaire serie kinderboeken voor peuters vanaf 2 jaar. De lieve verhaaltjes zijn op rijm geschreven. In Bobbi viert sinterklaas maakt Bobbi het... »
 
 
 
 
 

bobbi display -6 x de allerliefste mama + 6 x de allerliefste papa
bobbi display -6 x de allerliefste mama + 6 x de allerliefste papa
Het perfecte cadeau voor de allerliefste moeder!<br/>Leuk voor moederdag en als kraamcadeautje.<br/><br/>Daar klimt Bobbi op het klimrek. <br/>Mama roept: 'V... »
 
 
 
 
 

Souwtje
Souwtje
Souwtje woont tevreden met haar kat en kippen op een eiland. Tijdens een zware storm komt Zeehond in haar moestuin terecht. Hij weet zeker dat hij wil blijve... »
 
 
 
 
 

Bobbi viert Kerst
Bobbi viert Kerst
Papa zegt: "We gaan iets leuks doen."Stap maar lekker op de slee.Ga je mee een kerstboom kopen?''"Ja,'' juicht Bobbi, "ik wil mee!''Exclusieve kerstkalender ... »
 
 
 
 
 

Bobbi gaat sporten
Bobbi gaat sporten
Bobbi en zijn vriendjes gaan sporten! Maar wat kun je veel doen. ­Tennis, voetbal, hardlopen… Het liefst doet Bobbi het allemaal! »
 
 
 
 
 

Eet smakelijk, lieve Bobbi
Eet smakelijk, lieve Bobbi
Boodschappen doen, koken en samen aan tafel gaan om te eten: het is een dagelijks ritueel in elk gezin. Peuters en kleuters zullen smullen van dit leuke nieu... »
 
 
 
 
 

Joupy en Kokmeeuw
Joupy en Kokmeeuw
Een meeuw die kok-kok-kok roept kent Joupy nog niet. Hij lacht de meeuw uit en noemt hem “kakmeeuw”. Maar dat laat Kokmeeuw niet zomaar gebeuren...FLATS!... »