Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Souwtje
Souwtje
Souwtje woont tevreden met haar kat en kippen op een eiland. Tijdens een zware storm komt Zeehond in haar moestuin terecht. Hij weet zeker dat hij wil blijve... »
 
 
 
 
 

Bobbi gaat voetballen, pakket 3 stuks
Bobbi gaat voetballen, pakket 3 stuks
Mama zegt: 'Kom kijken Bobbier is voetbal op tv.'Bobbi vindt dat heel gezellig.'Hoi!', roept hij, 'dan kijk ik mee.' »
 
 
 
 
 

2008
2008
Dit leerwerkboek Maatschappelijke Vorming is bestemd voor het 1ste jaar bso. Het is gedrukt in vier kleuren met een luchtige vormgeving. De nadruk ligt op va... »
 
 
 
 
 

Bobbi en de dieren
Bobbi en de dieren
Welke dieren ken jij al?<br/>De hond, de poes, het konijn…<br/> »
 
 
 
 
 

Welterusten, lieve Bobbi
Welterusten, lieve Bobbi
Naar bed gaan is een dagelijks ritueel in het leven van elke peuter. Tandenpoetsen, ­pyjama aan en natuurlijk nog een verhaaltje. ­Welterusten, lieve Bobbi... »
 
 
 
 
 

Joupy gaat jutten
Joupy gaat jutten
Joupy probeert Ella te leren zwemmen, maar dat is niet zo makkelijk. Samen jutten gaat beter en ze vinden de mooiste schatten op het strand. Maar wat ligt da... »
 
 
 
 
 

Bobbi geeft een feestje
Bobbi geeft een feestje
Bobbi is jarig en mag een feestje geven voor zijn beste vriendjes. Het wachten duurt lang, maar als het eenmaal zover is, kan zijn dag niet meer stuk! Einde... »
 
 
 
 
 

Wat gaan we doen?
Wat gaan we doen?
Wat doe jij allemaal op een dag?Aankleden, eten, lezen, spelen en vast nog veel meer…Dat doen de dieren in dit rijmende kartonboek ook.Krookje zegt: ‘Ik ... »
 
 
 
 
 

Bobbi en de voertuigen
Bobbi en de voertuigen
In Bobbi en de voertuigen neemt Bobbi zijn lezers mee op reis. Kinderen ontdekken welke voertuigen er op de weg te zien zijn én wat voor geluiden ze maken. ... »
 
 
 
 
 

bobbi geeft een feestje
bobbi geeft een feestje
Bobbi is jarig en mag een feestje geven voor zijn beste vriendjes.<br/>Het wachten duurt lang, maat als het eenmaal zover is, kan zijn dag niet meer stuk.<br... »