Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Op de kast
Op de kast
Hij is geweldig, invalmeester Kees. Mees Kees is stagiair, dat betekent dat hij het meester-zijn nog moet leren. Maar daar willen de kinderen hem best bij he... »
 
 
 
 
 

Mees Kees gaat verhuizen
Mees Kees gaat verhuizen
Sinterklaas komt op bezoek! Groep 6b is er helemaal klaar voor, bij binnenkomst zingen ze uit volle borst het Wilhelmus voor de oude bisschop. Ook heeft de g... »
 
 
 
 
 

De levens van Lanya
De levens van Lanya
Dit is het waargebeurde verhaal van de 16-jarige Lanya. Als kind vluchtte zij met haar gezin van Irak naar Nederland, waarna haar ouders in een AZC terechtkw... »
 
 
 
 
 

Sponsorloop (2CD)
Sponsorloop (2CD)
Mees Kees heeft nog geen diploma, daarom mag hij niet meer alleen voor de klas staan. Hij gaat stage lopen bij de kleuters en 6B krijgt een invaljuf. Maar wa... »
 
 
 
 
 

HIER WAAK IK!
HIER WAAK IK!
Zonnetjes zijn leesboeken voor kinderen die al kunnen lezen als ze in groep 3 starten. Dit zijn kinderen die als ze binnenkomen in groep 3 alle letters al ke... »
 
 
 
 
 

Bloedjelink
Bloedjelink
Groep 6b krijgt EHBO-les van broeder Frans van de ambulans. Die weet alles van open botbreuken, flauwvallen en de stabiele zijligging. Het hele leven is bloe... »
 
 
 
 
 

Mees Kees kwartet
Mees Kees kwartet
 »
 
 
 
 
 

De rekenrap
De rekenrap
Mees Kees is nog stagiair, maar toch kan hij al heel goed lesgeven! Bij grote rampen, zoals hoofdrekenen of spelling van moeilijke woorden, verzint hij altij... »
 
 
 
 
 

Detective
Detective
In het park staat een beeld. Roza heet het. Het beeld staat op een vreemde plek. Bet lijkt wel of het verstopt is. Hoe is Roza daar terechtgekomen? En zal ze... »
 
 
 
 
 

Op kamp
Op kamp
De klas van mees Kees mag op kamp!
Nou ja, kamp... Het moet van Dreus vooral een léérzame werkweek worden. Dus hebben ze een streng werkplan meegekregen.
M... »