Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Briljant!
Briljant!
Er is ingebroken in het huis van de schatrijke zakenman Luitink. Rechercheur Johnnie Bokma gaat er meteen heen. Luitink zegt dat er alleen een dure klok is g... »
 
 
 
 
 

De nieuwsjagers
De nieuwsjagers
Elke maand nieten Lotte en Daan de schoolkrant in elkaar, ook al wordt die door niemand, echt door NIEMAND gelezen. Op een dag komt Toni bij de schoolkrantcl... »
 
 
 
 
 

Fixit
Fixit
Alle kinderen op school en in de buurt kennen Fixit, en toch weet niemand wie het zijn. Maar als je een probleem hebt, dan helpen ze je. Word je gepest? Is j... »
 
 
 
 
 

FLITS
FLITS
`Verwond me maar, zei hij. `Volgens mij mag je ook verband nemen zónder wond, zei ik. `O, dan wil ik dat liever. De jongen knielde en wikkelde een stuk v... »
 
 
 
 
 

Mees Kees, een pittig klasje
Mees Kees, een pittig klasje
Meester Kees heeft nog nooit voor de klas gestaan. De kinderen moeten hem nog een beetje leren hoe dat moet meester zijn. En dat doen ze graag Ze leren hem d... »
 
 
 
 
 

De Scootmobiele Eenheid
De Scootmobiele Eenheid
Luca vindt andere kinderen raar en andere kinderen vinden Luca raar. School is daarom voor haar geen pretje. Maar tijdens de lockdown voelt ze zich heerlijk ... »
 
 
 
 
 

Detective
Detective
In het park staat een beeld. Roza heet het. Het beeld staat op een vreemde plek. Bet lijkt wel of het verstopt is. Hoe is Roza daar terechtgekomen? En zal ze... »