Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Het grote Mees Kees doeboek
Het grote Mees Kees doeboek
Speciaal voor Mees Kees fans!Dit grote doeboek is gemaakt door mees Kees en alle kinderen van 6b. Het staat vol met spelletjes, verhalen, weetjes en puzzels,... »
 
 
 
 
 

Mees Kees, een pittig klasje
Mees Kees, een pittig klasje
Meester Kees heeft nog nooit voor de klas gestaan. De kinderen moeten hem nog een beetje leren hoe dat moet meester zijn. En dat doen ze graag Ze leren hem d... »
 
 
 
 
 

De Scootmobiele eenheid
De Scootmobiele eenheid
Luca vindt andere kinderen raar en andere kinderen vinden Luca raar. School is daarom voor haar geen pretje. Maar tijdens de lockdown voelt ze zich heerlijk ... »
 
 
 
 
 

Niet verder vertellen
Niet verder vertellen
Jana doet een vreselijke ontdekking: haar moeder zoent met een vreemde man! Dat moet ophouden, en wel héél snel. Want als haar vader erachter komt, wil hij... »
 
 
 
 
 

De husselrace
De husselrace
De Nationale Voorleeswedstrijd is alleen bedoeld voor groep 7 en 8. Dus de klas van mees Kees mag niet meedoen en Sammy de Husselaar al helemáál niet. Jamm... »
 
 
 
 
 

Mees Kees gaat verhuizen
Mees Kees gaat verhuizen
Sinterklaas komt op bezoek! Groep 6b is er helemaal klaar voor, bij binnenkomst zingen ze uit volle borst het Wilhelmus voor de oude bisschop. Ook heeft de g... »
 
 
 
 
 

Meer Mees Kees
Meer Mees Kees
Mees Kees maakte meer dan tien jaar geleden zijn debuut, en is sindsdien niet meer weg te denken uit de Nederlandse boekenkasten, bioscopen en theaters. Na d... »
 
 
 
 
 

Fixit
Fixit
Alle kinderen op school en in de buurt kennen Fixit, en toch weet niemand wie het zijn. Maar als je een probleem hebt, dan helpen ze je. Word je gepest? Is j... »
 
 
 
 
 

De parel
De parel
Lana is een echte zeemeermin.Ze zit graag op een rots.En kamt haar lange haar.Dan ziet ze ver weg iets glimmen.Ze zwemt er snel naartoe.Het blijkt een héél... »
 
 
 
 
 

Mees Kees op de planken
Mees Kees op de planken
‘De maatschappij, dat ben jij,’ zegt juffrouw Dreus. En dus moet groep 6b op bezoek bij een bejaardentehuis, om de oude mensen voor te lezen, met ze te w... »