Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Girl 6
Girl 6
<h3>Oude bekenden uit <em>Boy 7</em> in een splinternieuw verhaal</h3><p><em>Girl 6</em> gaat over de onhandige Summer. Ze is de enige kleindochter van het e... »
 
 
 
 
 

Backcard a 10 ex. 2C
Backcard a 10 ex. 2C
<Text/> »
 
 
 
 
 

Een bloeddorstige meester
Een bloeddorstige meester
De juf van Vigo Vampier heeft last van bloedarmoede en moet het een tijdje rustig aan doen.Daarom komt meester Bram zolang voor haar invallen. Meester Bram z... »
 
 
 
 
 

De kolonie
De kolonie
<h2>Het razendspannende vervolg op de futuristische thriller <em>H@ck - Het instituut</em></h2><p>Holden en zijn zus Prissy leven in de nabije toekomst. De w... »
 
 
 
 
 

De Strandtent
De Strandtent
<p>Hoofdrolspelers: Fay Mol, 15 jaar Grootste wens: borsten die allebei even groot zijn Hekel aan: paskamers Houdt van: haar rat Tommy Geniet stiekem van: wa... »
 
 
 
 
 

Girl 6
Girl 6
Oude bekenden uit Boy 7 in een splinternieuw verhaal:Girl 6 gaat over de onhandige Summer. Ze is de enige kleindochter van het echtpaar Rogers, dat in Boy 7 ... »
 
 
 
 
 

Backcard a 6 ex. H@ck
Backcard a 6 ex. H@ck
<Text/> »
 
 
 
 
 

Spees de ruimtewees
Spees de ruimtewees
Het lijkt een doodnormale dag voor de klas van juf Marion. Totdat er opeens een vliegende schotel op het schoolplein landt. Van de directeur moet iedereen bi... »
 
 
 
 
 

voor saar
voor saar
 »