Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Vigo Vampier een vampier die geen bloed lust
Vigo Vampier een vampier die geen bloed lust
<p>Vigo Vampier lust geen bloed. Hij eet liever rode bietjes. 's Nachts krijgt hij vliegles op de Drakensteinschool en in de vakantie mag hij op een mensenke... »
 
 
 
 
 

De klas van juf Sam
De klas van juf Sam
 »
 
 
 
 
 

Girl 6
Girl 6
<h3>Oude bekenden uit <em>Boy 7</em> in een splinternieuw verhaal</h3><p><em>Girl 6</em> gaat over de onhandige Summer. Ze is de enige kleindochter van het e... »
 
 
 
 
 

Toontje prins
Toontje prins
Toontje Prins is een echte prins. Daarom moet hij met een prinses trouwen. Dat vindt Toontje maar niks. Hij houdt niet van prinsessen. Toontje droomt van een... »
 
 
 
 
 

Backcard a 10 ex. 2C
Backcard a 10 ex. 2C
<Text/> »
 
 
 
 
 

Operatie Nieuwsflits
Operatie Nieuwsflits
<p>Olle spaart fopartikelen, maar nog liever maakt hij ze zelf. Tara heeft een fotografi sch geheugen en is voor niemand bang. Puck kan geweldig goed geluide... »
 
 
 
 
 

Van soapster tot safarigirl
Van soapster tot safarigirl
Er wordt een realitysoap opgenomen in DST, de strandtent waar Fay en<br/>haar vriendin Marscha een bijbaantje hebben. Fay vindt het niet prettig om in de sch... »
 
 
 
 
 

De kolonie
De kolonie
<h2>Het razendspannende vervolg op de futuristische thriller <em>H@ck - Het instituut</em></h2><p>Holden en zijn zus Prissy leven in de nabije toekomst. De w... »
 
 
 
 
 

Password
Password
<h4>Superspannende jeugdthriller van de auteur van<em> Boy 7!</em></h4><p>Mick treft zijn beste vriend Jerro bewusteloos aan op diens slaapkamer. Snel laat h... »