Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Roza je hoed waait weg
Roza je hoed waait weg
Over Roza valt veel te vertellen. Dat ze op een woonboot woont bijvoorbeeld. Of dat ze absoluut niet van worteltjes houdt. En dat ze een vriendin heeft, die ... »
 
 
 
 
 

Het doorgezaagde meisje
Het doorgezaagde meisje
Eefje wil lid worden van de Bruine Bonen Bende. Dat is de bende van Wiep, Bobbie en Sander. Maar eerst moet ze laten zien wat ze durft. Daarom hebben Wiep, B... »
 
 
 
 
 

Opa is lief
Opa is lief
versjes en tekeningen voor alle lieve opa's. Een boekje met versjes en tekeningen voor alle lieve opa's. »
 
 
 
 
 

Roza je rok zakt af
Roza je rok zakt af
Over Roza valt veel te vertellen. Dat ze op een woonboot woont bijvoorbeeld. Of dat ze absoluut niet van worteltjes houdt. Maar het meest bijzondere aan Roza... »
 
 
 
 
 

Welkom, minizusje!
Welkom, minizusje!
Voor grote broers en zussen vanaf 24 maanden, met de emoties van het kind als thema.Papa zegt: ‘Je hebt een zusje, maar ze is een beetje klein. Daarom moet... »
 
 
 
 
 

Weg met de meester
Weg met de meester
 »
 
 
 
 
 

De verdwenen oma
De verdwenen oma
Kiek en Zus gaan na schooltijd vaak naar oma Pleun. Ze doen er altijd leuke spelletjes: pepermunttorens bouwen, lassowerpen met dropveters, slalommen met de ... »
 
 
 
 
 

De verdwenen oma ; Oma verdacht
De verdwenen oma ; Oma verdacht
Kiek en Zus gaan na schooltijd vaak naar oma Pleun. Ze doen er altijd leuke spelletjes: lassowerpen met dropveters, pepermunttorens bouwen, slalommen met de ... »