Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

DICHTER. Speelgoed (set van 5)
DICHTER. Speelgoed (set van 5)
In dit nummer van DICHTER. staan bijna 60 gedichten over speelgoed, geschreven in opdracht van DICHTER. Gecombineerd met gouaches van beeldend kunstenaar Eri... »
 
 
 
 
 

Het vonkt in mij
Het vonkt in mij
nog boordevol met slaap / getik van regen op het doek<br/>ach nee, denk ik terwijl ik grommend / mijn horloge zoek<br/>ah mooi, denk ik en ik plof terug / pa... »
 
 
 
 
 

De jongen miniboekje
De jongen miniboekje
 »
 
 
 
 
 

Jantje ging ruilen
Jantje ging ruilen
Een gedicht over ruilen, ruilen en nog eens ruilen. Of zijn je éígen spulletjes toch het leukst? Met unieke illustraties van geknipt papier. Vanaf 5 jaar.<... »
 
 
 
 
 

De zingende brulbaby s
De zingende brulbaby s
Het is zover.. eindelijk krijgt Storm een hond. <br/>Die was hem al een hele tijd geleden beloofd, toen zijn vier zusjes geboren werden.<br/>Maar altijd kwam... »
 
 
 
 
 

Ik weet wel dat ik leuk ben!
Ik weet wel dat ik leuk ben!
Lachen Ik moet vandaag zo lachen, vraag me niet waarom. Ik lach me gek en hulpeloos, ik lach me slap en krom. Gierend rol ik op de grond. Mijn lach knalt oor... »
 
 
 
 
 

Woedend zwart
Woedend zwart
Tom heeft een bijzondere hobby: het beschilderen van oude meubeltjes. Daar is hij liever mee bezig dan met rekenen, waar hij slecht in is. Toch heeft hij het... »
 
 
 
 
 

Stamp stamp olifant
Stamp stamp olifant
De mooiste versjes van Mieke van Hooft<br/><br/>Eén been ooievaar,<br/>dag meneer de wandelaar.<br/>Dag mevrouwtje met de krant,<br/>stamp, stamp olifant.<b... »
 
 
 
 
 

De boot is lek
De boot is lek
wat is er met de zee?<br/>de zee wil hoog en laag.<br/>de boot gaat op en hop.<br/>de boot is lek.<br/>het gaat mis!<br/><br/>Kor en Kee en Nik zijn met hun ... »
 
 
 
 
 

Oma is lief
Oma is lief
versjes en tekeningen voor alle lieve oma's . Een boekje met versjes en tekeningen voor alle lieve oma's. »