Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Oma verdacht
Oma verdacht
Kiek en zus ontdekken dat hun oma regelmatig bij de bakker taartjes zit te eten. Terwijl ze tegen hen steeds zegt dat ze niet zoveel mag snoepen. Dat oma een... »
 
 
 
 
 

DICHTER. Speelgoed (set van 5)
DICHTER. Speelgoed (set van 5)
In dit nummer van DICHTER. staan bijna 60 gedichten over speelgoed, geschreven in opdracht van DICHTER. Gecombineerd met gouaches van beeldend kunstenaar Eri... »
 
 
 
 
 

Zwijgplicht
Zwijgplicht
Sinds de dood van haar ouders woont Laura bij haar opa en oma. Ze heeft het er best naar haar zin, al mist ze haar vader en moeder natuurlijk. Maar haar groo... »
 
 
 
 
 

Waar is Ploef?
Waar is Ploef?
Prachtig weer. De zon is warm. De zee ook. Nina speelt met het zand. Knuffelbeer Ploef zit in de schaduw. Het is een leuke dag. Maar thuis schrikt Nina op. Z... »
 
 
 
 
 

Papa is lief
Papa is lief
een boekje met
versjes en tekeningen
voor alle lieve papa's »
 
 
 
 
 

Maria krijgt een kindje
Maria krijgt een kindje
Maria krijgt een kindje. Ze wiegt het heen en weer. En Jozef geeft het kusjes, wel honderd, of nog meer.<br/><br/>Een eerste kennismaking met het klassieke k... »
 
 
 
 
 

Het grote boek van Sebastiaan
Het grote boek van Sebastiaan
Sebastiaan is vijf jaar. Soms loopt alles een beetje anders dan hij denkt. Zo zit hij samen met zijn vriendinnetje Elfie op het stoepje.<br/>`Hihihihi,' giec... »
 
 
 
 
 

Opa is lief
Opa is lief
versjes en tekeningen voor alle lieve opa's. Een boekje met versjes en tekeningen voor alle lieve opa's. »