Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

De tasjesdief
De tasjesdief
De Tasjesdief - (Luisterboek - 2CD) »
 
 
 
 
 

Display Mama is lief/Papa is lief
Display Mama is lief/Papa is lief
Mama Is De Liefste, Maar Papa Ook! Display »
 
 
 
 
 

Lente
Lente
Het is lente. De zon kietelt in Cezars ogen en ze geeft kusjes op Nellies wangen. Maar wat kriebelt er op de rug van Cezar? Heeft hij echt lentekriebels?  »
 
 
 
 
 

DICHTER. Speelgoed (set van 5)
DICHTER. Speelgoed (set van 5)
In dit nummer van DICHTER. staan bijna 60 gedichten over speelgoed, geschreven in opdracht van DICHTER. Gecombineerd met gouaches van beeldend kunstenaar Eri... »
 
 
 
 
 

Piratenfeest
Piratenfeest
 »
 
 
 
 
 

Raadsels
Raadsels
Desi heeft een nieuwe vader. Sinds Herman bij hen woont, is het veel gezelliger thuis. Dat haar stiefzusje Beertje een kleine huilebalk is, neemt ze op de ko... »
 
 
 
 
 

Beroemd!
Beroemd!
Het prijzenmonster slaat weer toe!<br/><br/>Omdat Pepita te ziek is om te zingen op het songfestival, neemt haar vader haar plaats in. En hij wint nog ook! P... »
 
 
 
 
 

Vader verliefd
Vader verliefd
De vader van Bobby-Boy gedraagt zich vreemd de laatste tijd. Zijn zus Lola heeft het al lang door: hij is verliefd! Prima, als hij Bobbie-Boy er maar niet me... »
 
 
 
 
 

Waar is Ploef?
Waar is Ploef?
Prachtig weer. De zon is warm. De zee ook. Nina speelt met het zand. Knuffelbeer Ploef zit in de schaduw. Het is een leuke dag. Maar thuis schrikt Nina op. Z... »
 
 
 
 
 

Maria krijgt een kindje
Maria krijgt een kindje
Maria krijgt een kindje. Ze wiegt het heen en weer. En Jozef geeft het kusjes, wel honderd, of nog meer.<br/><br/>Een eerste kennismaking met het klassieke k... »