Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Iron man
Iron man
Recorder 451 nam de controle over het Iron Man harnas over en houdt Tony Stark gevangen.Lang geleden redde 451 de ongeboren Tony Stark het leven door hem gen... »
 
 
 
 
 

Uncanny Avengers
Uncanny Avengers
Professor X is niet meer. De man die ijverde voor een wereld waar mens en mutant in vrede leven, heeft zijn droom nooit werkelijkheid zien worden. Maar dat b... »
 
 
 
 
 

07 Iron man
07 Iron man
Tony brengt Pepper op de hoogte van zijn grote geheim. Abigail Burns, een radicale journaliste,<br/>woont de voorstelling van de stad van de toekomst bij. De... »
 
 
 
 
 

Pakket 4x6 titels
Pakket 4x6 titels
 »
 
 
 
 
 

Guardians of the Galaxy
Guardians of the Galaxy
Het ruimte-tijd continuĆ¼m vertoont scheuren. Peter Quill heeft echter geen idee wie of wat dit verschijnsel veroorzaakt. Ten einde raad zoekt hij Thanos, ee... »
 
 
 
 
 

All New X-Men
All New X-Men
 »
 
 
 
 
 

Iron man
Iron man
De Rigelliaanse Recorder 451 vertelt Tony hoe hij bevrijd werd door diens vader. Lang geleden besloot Howard Stark de robot te stelen van de Greys, een buite... »
 
 
 
 
 

All New X-Men
All New X-Men
Samen met de oorspronkelijke X-Men reist Kitty Pryde af naar Miami om een jonge mutant te redden uit de handen van de Purifiers. Het blijkt te gaan om X-23, ... »
 
 
 
 
 

Worst Day Ever
Worst Day Ever
Worst Day Ever »
 
 
 
 
 

07 Uncanny Avengers
07 Uncanny Avengers
In een wanhopige poging om de aarde alsnog te redden, roepen Havok en Wasp de hulp in van<br/>Kang en de gevaarlijkste superwezens uit diverse tijdvakken. No... »