Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Guardians 007 of the galaxy
Guardians 007 of the galaxy
Rocket Raccoon en Groot stranden op de ijsplaneet Fron. Wanneer ze aangevallen worden doorenkele rondzwervende Nogu wordt Groot gebeten. Het gif van het ijsm... »
 
 
 
 
 

Avengers 5-minuutverhalen
Avengers 5-minuutverhalen
Avengers verzamelen!<br/><br/>In dit stoere verhalenboek moeten Iron Man, Captain America, Thor, Hulk en de anderen samenwerken om de wereld te redden van ee... »
 
 
 
 
 

Wolverine
Wolverine
Wanneer hij zijn herstelfactor verliest, gaat Wolverine aan de slag als spion voor S.H.I.E.L.D.
en infiltreert in de bende van misdaadbaas Offer om meer te w... »
 
 
 
 
 

Iron Man's Friends and Foes
Iron Man's Friends and Foes
Iron Man's Friends and Foes »
 
 
 
 
 

Uncanny Avengers
Uncanny Avengers
De Avengers moeten alles op alles zetten om de aarde te beschermen tegen een op wraak beluste Celestial. Kang blijkt allesbehalve een bondgenoot te zijn en n... »
 
 
 
 
 

All new X-Men
All new X-Men
De jonge X-Men zijn samen met hun leraren Wolverine en Kitty Pryde op zoek naar Mystique en haar metgezellen, die een reeks misdaden hebben gepleegd en zich ... »
 
 
 
 
 

Wolverine
Wolverine
Jaren geleden werd Logan ontvoerd door een geheime overheidsdienst. Toen was hij nog een mutant met messcherpe beenderklauwen die razendsnel genas wanneer ie... »
 
 
 
 
 

Wolverine
Wolverine
 »
 
 
 
 
 

Iron man
Iron man
Iron Man

Tony Stark is een technologisch visionair... een beroemde, steenrijke uitvinder die zijn gelijke niet kent. Gehuld in 's werelds meest geavanceerde... »