Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Storm 15. Der lebende Planet
Storm 15. Der lebende Planet
Storm 15. Der lebende Planet »
 
 
 
 
 

Eppo Stripblad
Eppo Stripblad
Eppo Stripblad - Alleen de allerleukste stripsIn Eppo staan de spannendste vervolgverhalen en leukste gagstrips van de grootste striphelden uit Nederland en ... »
 
 
 
 
 

Storm
Storm
Storm en zijn vrienden zijn met een zelfgemaakt ruimteschip geland op een reusachtige asteroïde die met grote snelheid op Pandarve afkoerst. Ze ontdekken da... »
 
 
 
 
 

Dossier De gesel van Rotterdam
Dossier De gesel van Rotterdam
‘Dat het kwaad moge heersen over alle windstreken… uw nederige dienaar luistert…’ Aldus de heer Baay,hoofd van de oliemultinational Sell, enkele minu... »
 
 
 
 
 

Het lijk van Lenin
Het lijk van Lenin
In dit album maar liefst twee verhalen van onze dappere aviatrice. January Jones en haar mecanicien Rik belanden in Het lijk van Lenin per ongeluk in de Sovj... »
 
 
 
 
 

Dossier Nachtwacht
Dossier Nachtwacht
DOSSIER NACHTWACHTDe Nachtwacht, het beroemdste schilderij van Nederland, is uit het Rijksmuseum gestolen. Toevalligerwijs - maar toeval bestaat niet - zijn ... »
 
 
 
 
 

StripGlossy 4
StripGlossy 4
Een 130 pagina's dikke uitgave met als gasthoofdredacteur Stripschapprijswinnaar Willem Ritstier. Willem schreef exclusief voor de StripGlossy het 11-paginav... »
 
 
 
 
 

Dossier Nachtwacht
Dossier Nachtwacht
Voor wie de in stripalbumvorm gepresenteerde dossiers van Agent 327 - het geweten van Nederland - niet kent, Agent 327, die in werkelijkheid Hendrik IJzerbro... »