Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

De ruimte van Klein
De ruimte van Klein
Storm is gevraagd een expeditie naar de verschrikkelijke Sterrenvreter te ondernemen. In het geheim, want de rest van de Galactische Demokratia mag niet onge... »
 
 
 
 
 

Hulde aan de jubilaris
Hulde aan de jubilaris
Hulde aan de jubilaris is een felicitatie van 17 stripmakers met een bescheiden bijdrage van Martin Lodewijk. In dit album beleeft Agent 327 tien hilarische ... »
 
 
 
 
 

Het Pinkerton-draaiboek
Het Pinkerton-draaiboek
Zoals iedereen weet zijn de beruchte treinrovers Butch Cassidy en de Sundance Kid, na jarenlang door de Pinkerton agent Lefors te zijn achtervolgd, ontsnapt ... »
 
 
 
 
 

De horens van de stier
De horens van de stier
Na 20 jaar verschijnt er weer een nieuw verhaal van January Jones door het succesduo Lodewijk/Heuvel. In het vijfde avontuur van January Jones wordt onze hel... »
 
 
 
 
 

De levende planeet
De levende planeet
Na een hachelijk avontuur aan boord van de Salmander horen Storm en Roodhaar bij toeval dat Marduk een ei van Pandarve in zijn laboratorium bewaart. Zij besl... »
 
 
 
 
 

In mijn gedachten
In mijn gedachten
 »
 
 
 
 
 

De navel van de dubbele god
De navel van de dubbele god
Uit een van de vele tempels die Pandarve rijk is wordt een bijzonder relikwie gestolen.Een reusachtig groen juweel dat bekend staat als De navel van de Dubbe... »
 
 
 
 
 

Het graf van de zeppelin
Het graf van de zeppelin
Als January Jones een middagwandelingetje maakt door Central Park in New York, is zij getuige van een brute overval, maar ze weet de ontvoering van de bejaar... »
 
 
 
 
 

Mondgudur
Mondgudur
Om haar stervende vader te kunnen genezen gaat Indigo Magiste op zoek naar de Solferzwam. Wanneer haar zoektocht wel erg lang begint te duren gaat Johan op z... »
 
 
 
 
 

De Sterrenvreter
De Sterrenvreter
Op de grenzen van het Verkende Heelal wordt de planeet Minotaar en haar duizenden grote en kleine manen en satellieten beschenen door het licht van de ster A... »