Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Toevlucht
Toevlucht
Als haar huwelijk na 22 jaar gestrand is, vertrekt een verbitterde Abby naar Israël om deel te nemen aan een archeologische opgraving. Zij hoopt in Israël ... »
 
 
 
 
 

Ein Koffer voller Träume
Ein Koffer voller Träume
Ein Koffer voller Träume »
 
 
 
 
 

Eindelijk thuis
Eindelijk thuis
<p>'Eindelijk thuis' van Lynn Austin begint in Zweden, in 1897. Na de dood van hun ouders besluiten de drie zussen Elin, Kirsten en Sofia te emigreren naar A... »
 
 
 
 
 

In wonderland
In wonderland
Alice Grace Ripley leeft in een droomwereld met haar neus in de boeken. Maar aan haar zorgeloze bestaan komt plotseling een einde als haar vriend Gordon hun ... »
 
 
 
 
 

Fire By Night
Fire By Night
 »
 
 
 
 
 

De Boomgaard
De Boomgaard
'De boomgaard' van Lynn Austin is misschien wel de mooiste historische roman van deze bestsellerauteur en vertelt een aangrijpend verhaal over de kracht van ... »
 
 
 
 
 

Vlam en hoop
Vlam en hoop
Grady is als kind bij zijn moeder weggehaald en verkocht aan een slavenhandelaar. Hij groeit in slavernij op tot een verbitterde jongeman vol haat tegen de b... »
 
 
 
 
 

Al mijn geheimen
Al mijn geheimen
<p>In de familiesaga ‘Al mijn geheimen’ vertelt Lynn Austin het verhaal van drie vrouwen die op zoek zijn naar geluk ten tijde van de Gilded Age. Wanneer... »
 
 
 
 
 

Wat houdt je tegen?
Wat houdt je tegen?
acht keuzen die iedere vrouw met ambitie moet maken »
 
 
 
 
 

Schwestern der Freiheit
Schwestern der Freiheit
Schwestern der Freiheit »