Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Bevrijdend licht
Bevrijdend licht
1853. Caroline Fletcher groeit op in Richmond, in het zuiden van de Verenigde Staten. Ze is jong, blank en rijk, en wordt dag en nacht omringd door zwarte sl... »
 
 
 
 
 

All Things New
All Things New
Reform Of Church And Society In Schleiermacher's Christian Ethics »
 
 
 
 
 

Het huis van mijn moeder
Het huis van mijn moeder
‘Het huis van mijn moeder’ van Lynn Austin begint met het verhaal van Kathleen. Vijfendertig jaar geleden verbrak zij het contact met haar familie – ne... »
 
 
 
 
 

Ware liefde
Ware liefde
<p>In 'Ware liefde' van Lynn Austin gaat een jonge vrouw op zoek naar haar moeder in het Chicago van de negentiende eeuw.</p><p>Violet is twintig, naïef en ... »
 
 
 
 
 

Song of Redemption
Song of Redemption
 »
 
 
 
 
 

Toevlucht
Toevlucht
In haar klassieker ‘Toevlucht’ combineert Lynn Austin alles waar zij zo goed in is: dit boek is een hedendaagse en Bijbels-historische roman in een. Als ... »
 
 
 
 
 

Vlam en hoop
Vlam en hoop
Grady is als kind bij zijn moeder weggehaald en verkocht aan een slavenhandelaar. Hij groeit in slavernij op tot een verbitterde jongeman vol haat tegen de b... »
 
 
 
 
 

God is mijn sterkte
God is mijn sterkte
In 716 voor Christus regeert in Jeruzalem, de hoofdstad van het koninkrijk Juda, de koning Achaz. Deze koning heeft zich ondanks herhaalde waarschuwingen van... »
 
 
 
 
 

De bron van liefde
De bron van liefde
<p>In ‘De bron van liefde’ van Lynn Austin komt arts Jimmy Barnett getraumatiseerd terug van de Tweede Wereldoorlog. Zijn beste vriendin Peggy Serrano he... »