Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Luisas Töchter
Luisas Töchter
Luisas Töchter »
 
 
 
 
 

Ware liefde
Ware liefde
<p>In 'Ware liefde' van Lynn Austin gaat een jonge vrouw op zoek naar haar moeder in het Chicago van de negentiende eeuw.</p><p>Violet is twintig, naïef en ... »
 
 
 
 
 

De Boomgaard
De Boomgaard
'De boomgaard' van Lynn Austin is misschien wel de mooiste historische roman van deze bestsellerauteur en vertelt een aangrijpend verhaal over de kracht van ... »
 
 
 
 
 

Die Apfelpflückerin
Die Apfelpflückerin
Die Apfelpflückerin »
 
 
 
 
 

God is mijn sterkte
God is mijn sterkte
In 716 voor Christus regeert in Jeruzalem, de hoofdstad van het koninkrijk Juda, de koning Achaz. Deze koning heeft zich ondanks herhaalde waarschuwingen van... »
 
 
 
 
 

Als ik jou was
Als ik jou was
<p>Lynn Austin vertelt in ‘Als ik jou was’ het verhaal van de vriendinnen Audrey en Eve. Het is 1940 en hun vriendschap wordt getypeerd door een enorm kl... »
 
 
 
 
 

While We're Far Apart
While We're Far Apart
While Were Far Apart »
 
 
 
 
 

De God van mijn vader
De God van mijn vader
<p>Manasse laat zich, in tegenstelling tot zijn vader Hizkia, verleiden tot de afgodendienst en groeit uit tot een wreed koning. Zelfs zijn beste vriend Jozu... »
 
 
 
 
 

Alles wat ik wens
Alles wat ik wens
Alles wat ik wens van Lynn Austin is een vertederende novelle die verhaalt over de ware betekenis van Kerst. De zoontjes van Eve en Audrey wonen met hun moed... »