Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Bodemloos
Bodemloos
Tjeerd en Lizzie van Loon en Mies van Meekeren hebben een sterke familieband. Ze delen een turbulent verleden, maar de tijd heeft daar rust in aangebracht. D... »
 
 
 
 
 

Krachtmeting
Krachtmeting
De moord op Fons Mascini zou een afrekening kunnen zijn. Wie voelde zich voldoende kwaad, gefrustreerd of aangevallen om hem in een parkeergarage een kogel d... »
 
 
 
 
 

Naaktportret
Naaktportret
Ieder jaar als het mei wordt, dringt het verleden van Marijke van Manen zich genadeloos aan haar op in de vorm van steeds dezelfde nachtmerries. En dit jaar ... »
 
 
 
 
 

Wisselgeld
Wisselgeld
Eén misstap uit zijn verleden gaat hun heden beheersen WisselgeldHet lijkt een redelijk gelukkig huwelijk. Maar als de jongste dochter van Lenie en Michael ... »
 
 
 
 
 

Vreemde liefde
Vreemde liefde
Afrekenen met de man die je verraden heeft en hem raken op zijn meest kwetsbare plek;<br/>Ontdekken dat je zorgvuldig bewaarde geheim al jaren op straat ligt... »
 
 
 
 
 

De kat op zolder
De kat op zolder
Het literaire juweeltje van maart is De Kat op zolder van Loes Den Hollander Het verhaal ‘De kat op zolder’ is afkomstig uit de bundel Loslaten



In d... »
 
 
 
 
 

Uitglijder
Uitglijder
Een recensent die denkt dat hij het beter kan...<br/><br/><br/>Gustaaf Jelle de Volte is ervan overtuigd dat hij meer kan dan goed recenseren. Hij wil de wer... »