Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Vluchtgedrag
Vluchtgedrag
Lotte is niet gewend te vechten, ze is gewend te vluchten. En daar heeft ze een reden voor...<br/><br/>Vluchtgedrag, de nieuwe literaire thriller van bestsel... »
 
 
 
 
 

Broeinest
Broeinest
BROEINESTLeest als een trein! Eén ding is duidelijk: Nederland heeft er een misdaadauteur bij. MidiGoed uitgewerkt: schuld blijft, en wreedheid kent geen g... »
 
 
 
 
 

Zwanenzang
Zwanenzang
Op het einde van hun middelbareschooltijd sluiten vier klasgenoten een verbond, waarbij ze elkaar beloven dat ze met niemand zullen praten over wat ze samen ... »
 
 
 
 
 

Vrijdag
Vrijdag
Sandra van Dalsum heeft het in haar leven prima voor elkaar. Ze is mede-eigenaresse van drie modezaken, ziet er voor haar 48 jaar goed uit en houdt er minnaa... »
 
 
 
 
 

Duivelspact
Duivelspact
Wat de gelukkigste dag van haar leven had moeten worden, eindigt in een ware nachtmerrie voor Marijn Bentink van Heemstede. De dood van haar aanstaande man g... »
 
 
 
 
 

Zielsverwanten
Zielsverwanten
John Koopmans is kok en eigenaar van een eetcafé. Ageeth Vos is directeur van een zorginstelling. Als John veroordeeld wordt tot een taakstraf die hij moet ... »
 
 
 
 
 

Wodka-jus
Wodka-jus
 »
 
 
 
 
 

Aangetast
Aangetast
Tien jaar nadat Lieve Metselaer werd geschept door een auto en dit niet overleefde, worden de dader van dit ongeluk en de vader van Lieve opgeschrikt door be... »
 
 
 
 
 

Genadeklap
Genadeklap
Nadat bekend is geworden wat er is gebeurd met Tamara Metselaer, lijken de kaarten geschud. Degene die schuldig is bevonden wordt berecht, degene die geen bl... »
 
 
 
 
 

Dekmantel
Dekmantel
Als een grootscheeps DNA-onderzoek de dader aanwijst van de moord op Jellemieke Kaagman, veroorzaakt dat een grote schok bij de families van zowel het slacht... »