Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Wisselgeld
Wisselgeld
Het lijkt een redelijk gelukkig huwelijk. Maar als de jongste dochter van Lenie en Michael vermoord wordt aangetroffen in een hotel, lukt het hen niet om dit... »
 
 
 
 
 

Mij zie je niet
Mij zie je niet
Ik ben een nabestaande, de moeder van een kind dat werd doodgepest.Sinds die dag weet ik hoe de hel eruitziet en ik heb besloten om een paar mensen dezelfdee... »
 
 
 
 
 

Geluk is een risico
Geluk is een risico
 »
 
 
 
 
 

Bodemloos - grote letter uitgave
Bodemloos - grote letter uitgave
Tjeerd en Lizzie van Loon en Mies van Meekeren hebben een sterke familieband. Ze delen een turbulent verleden, maar de tijd heeft daar rust in aangebracht. D... »
 
 
 
 
 

Zielsverwanten
Zielsverwanten
 »
 
 
 
 
 

Naaktportret
Naaktportret
Ieder jaar, in mei, dringt het verleden van Marijke van Manen zich genadeloos aan haar op in de vorm van steeds dezelfde nachtmerries. Dit jaar lijkt het nog... »
 
 
 
 
 

Altijd nooit meer
Altijd nooit meer
Gedurende de eerste zes maanden nadat haar man overleed beschreef Loes den Hollander wat haar bezighield om afscheid te kunnen nemen, herinneringen een plek ... »
 
 
 
 
 

De donkere dagen
De donkere dagen
De donkere dagen voor kerst waren nooit eerder zo spannend. Dit is het leukste cadeautje voor de feestdagen met beschrijfbaar cadeau-etiket. Spanning van Hol... »
 
 
 
 
 

Aangetast en genadeklap
Aangetast en genadeklap
Slagen de Metselaers erin weer nader tot elkaar te komen, zijn ze opgewassen tegen de realiteit? Lees en huiver!<br/>...<br/>Het is tien jaar geleden dat Lie... »