Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Witte tulpen
Witte tulpen
 »
 
 
 
 
 

Naaktportret
Naaktportret
 »
 
 
 
 
 

Wacht maar af
Wacht maar af
 »
 
 
 
 
 

Voorbedacht
Voorbedacht
Het is de nachtmerrie van iedere ouder, en het overkomt Marjon van Brienen.Haar vriend Philippe brengt hun dochter Carice niet terug na een familiebezoek. Ma... »
 
 
 
 
 

Mij zie je niet
Mij zie je niet
Ik ben een nabestaande, de moeder van een kind dat werd doodgepest.Sinds die dag weet ik hoe de hel eruitziet en ik heb besloten om een paar mensen dezelfdee... »
 
 
 
 
 

Loslaten(verhalen)
Loslaten(verhalen)
Een oude liefde die zich plotseling meldt om afscheid te nemen.Een diep gewortelde frustratie die een uitweg zoekt en daarvoor een onorthodoxe oplossing vind... »
 
 
 
 
 

Geloof mij nooit
Geloof mij nooit
Het huwelijk van Jochem en Pattie is vanaf het begin gebaseerd op totaal verschillende intenties. Het houdt daarom geen stand. De scheiding verloopt allesbeh... »
 
 
 
 
 

Wacht maar af
Wacht maar af
Wie kun je nog vertrouwen als je geheugen je in de steek laat?Het leven van Franka is totaal veranderd. Er zijn weken voorbijgegaan waarvan ze zich niets her... »
 
 
 
 
 

Toen ik dood was
Toen ik dood was
Maryan Brandhorst is verbijsterd als haar man Floris na tien jaar huwelijk wil scheiden. "Liefde komt, liefde gaat. That's life,' is zijn simpele verklaring.... »