Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Cute
Cute
Cute »
 
 
 
 
 

Willemijn wil een optocht zijn
Willemijn wil een optocht zijn
Er bestaan nu drie boeken over dit superlieve muisje: Willemijn wil een optocht is een herkenbaar, positief verhaal voor al die kleuters die zich soms vervel... »
 
 
 
 
 

Pip is op Snoes
Pip is op Snoes
Pip komt bij Dot en Lai. hij is heel sip, want hij mist een lief. Dot doet er iets aan. van krijt en een wit vel maakt ze een lief voor Pip. Snoes heet ze. e... »
 
 
 
 
 

Echte boven
Echte boven
 »
 
 
 
 
 

aap is een ster
aap is een ster
aap is een sterSjaak is een dagje vrij en helpt zijn oom in de dierentuin. Tijdens het voeren van Aap horen ze opeens een hele harde gil. Er is een jongen in... »
 
 
 
 
 

De wonderverteller
De wonderverteller
In De wonderverteller van Thea Beckmanprijs-winnaar Lida Dijkstra en Gouden Penseel-winnaar Djenné Fila neemt Marco Polo je mee op zijn fabelachtige reizen ... »
 
 
 
 
 

Het ruilspel
Het ruilspel
<p><em>Het ruilspel</em> van Lida Dijkstra en illustrator Laury Tinnemans verschijnt in de <em>Ezelsoortjes</em>-reeks: boeken waarbij leesplezier vooropstaa... »
 
 
 
 
 

Alle hens!
Alle hens!
Alle hens! is een prachtig boek voor iedereen die geïnteresseerd is in de geschiedenis van de Nederlandse zeevaart. De gerenommeerde kinderboekenauteurs sch... »
 
 
 
 
 

min gaat naar zee
min gaat naar zee
Vrolijke boeken voor kinderen die net een paar weken lezen!In de nieuwe Kluitman-serie lees lees lees kunnen kin-deren na drie weken leesonderwijs al hun eer... »