Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Alle verhalen
Alle verhalen
 »
 
 
 
 
 

Altijd dezelfde dans
Altijd dezelfde dans
 »
 
 
 
 
 

Wolf
Wolf
Vladimir Oeltsjenko werd op zijn vijfde levensdag door zijn grootmoeder uit de armen van zijn moeder gestolen. Zo vertelt hij het althans. Maar is het wel wa... »
 
 
 
 
 

Kleine zielen
Kleine zielen
Wanneer Marthe kort voor haar achtste verjaardag met haar moeder naar het Noord-Franse Lisieux op bedevaart gaat, belooft ze haar vader dat ze haar ogen goed... »
 
 
 
 
 

Ik ben KameLeon
Ik ben KameLeon
Een nieuwe reeks over een bijzonder dier en zijn vrienden. Kristien Hemmerechts vertelt op een vanzelfsprekende manier dat het gewoon leuk is als iemand ande... »
 
 
 
 
 

Vrouwen die schrijven leven gevaarlijk
Vrouwen die schrijven leven gevaarlijk
'Vrouwen die schrijven leven gevaarlijk' is een iconografie van schrijvende vrouwen, met portretten van vooraanstaande en karaktervolle schrijfsters van de M... »
 
 
 
 
 

Ik ben Emma
Ik ben Emma
Emma Houthuys heeft alles wat een jonge vrouw zich kan wensen: geld, een mooi huis, liefhebbende ouders, leuke stiefbroers, looks. Wanneer een lang vergeten ... »
 
 
 
 
 

Ik zeggen
Ik zeggen
 »
 
 
 
 
 

Taal zonder mij
Taal zonder mij
Op 22 mei 1997 overleed onverwachts de Vlaamse dichter Herman de Coninck. Hij was met collega-schrijvers onderweg naar de opening van een literair congres in... »